• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kapak yeri çabuk kırılıyor açıp kapamak için tuttuğumuz yer var ya kenardan çatladı anneminkide kırık bide diğerlerinde var midir bilmem ama tablet deterjanda sürekli deterjan kalıntısı oluyor beyaz putur putur kum gibi
bi bulasik makinasından memnun değilim buzdolabı kötü değil
O Zaman en mantıklısı parte nin dediği gibi alman markası almak olcakk
9 kilo büyük eşyalar için iyi oluyor iki tne yolluğum var çamaşır balkonuna serdiğim birde banyoya düşün ikisini birden yıkıyorum tek seferde yıkayıp kurutuyorum 8 kg da yeter tabi ki ... en iyisi zaten karışmamaları kuzum kafan daha çok karışır biz beğendik okey dedik sonra annelerin gönlü olsun diye göstermek için onları götürdük oldu bitti :KK70:
benim nişanlım sen seç al ben gelmiyeyim sen kullancan zaten dedi annemle gittim bende bakalım inşallah dogur karar verebilirim :dua::dua:

Bizde alıcaz bir ay sonra canım. Araştırmalarıma ve kullanıcı yorumlarına göre ben çamaşır ve bulaşık makinemi Arçelik (bekoyla arçelik aynı) Buzdolabımıda bosch (boschla siemenste aynı) Alıcam
Tabi şans isi insallah iyi cıkar
ben hepsini aynı almak istiyorum kuzum bi oraya bi buraya uğraşmıyaym diye. siemens alcam sanırım hem onlar depolarında tutucaklar da ürünleri bizim şimdi koymaya yerimiz yokk

O Zaman en mantıklısı parte nin dediği gibi alman markası almak olcakk

benim nişanlım sen seç al ben gelmiyeyim sen kullancan zaten dedi annemle gittim bende bakalım inşallah dogur karar verebilirim :dua::dua:
:dua::dua::dua:
ev işini ne yaptınız siz kiraya mı çıkacak sınız

ben hepsini aynı almak istiyorum kuzum bi oraya bi buraya uğraşmıyaym diye. siemens alcam sanırım hem onlar depolarında tutucaklar da ürünleri bizim şimdi koymaya yerimiz yokk

Yaaa bizim evdeki bulaşık makinesi siemens ve hiçç memnun değiliz daha 3 4 yıl oldu alalı hiç yıkamıyo resmen pis çıkıyo icinden ama şans isi bu insallah seninki iyi cıkar kuzuucum :KK200: Bizimde daha düğüne 1,5 sene var ama almayı düşünüyoruz malum ötv kdv indirimi :KK45: Kurulumunu yaptırınca başlar heralde garantisiii

Yaaa bizim evdeki bulaşık makinesi siemens ve hiçç memnun değiliz daha 3 4 yıl oldu alalı hiç yıkamıyo resmen pis çıkıyo icinden ama şans isi bu insallah seninki iyi cıkar kuzuucum :KK200: Bizimde daha düğüne 1,5 sene var ama almayı düşünüyoruz malum ötv kdv indirimi :KK45: Kurulumunu yaptırınca başlar heralde garantisiii
evet bende o indirimden faydalanmak istiyorum:KK53:aynen şans işi bu bakalım bbnm az kaldı almak lazım fırsat varken

ay inşallah :dua::dua: sizede inşallah kuzum:dua:

amiiinnn düğünden sonra alcaz ev hayırlısıyla bi düğün olsun da :KK70::KK70:

Kira vermek çok zor kiraya verilen para çöpe atılıyomuş gibi geliyo bana biz aldık gibi bişey canım 12 gün sonra inşallah tapuyu alcaz :KK36: Darısı sizin başınıza inşallah :KK68:

Kira vermek çok zor kiraya verilen para çöpe atılıyomuş gibi geliyo bana biz aldık gibi bişey canım 12 gün sonra inşallah tapuyu alcaz :KK36: Darısı sizin başınıza inşallah :KK68:
canım şimdiden hayırlı olsun allah evi olamayanlarada nasip etsin :dua::dua:

kızzzllaaarr yardımlarınıza ihtiyacım vaaarrr :skandal:
ben şimdi beyaz eşya alcam sizce BEKO mu daha iyi SİEMENS mi
bu iki markadan birisini alcam diğerlerinin servisi yok burda o yüzden istemiyorum

@munter SekerPancarii SekerPancarii @ParteMoralll @htc71 @nuffiun ekleyemediklerime de soruyor hepiciniiiz bana fikir veriiinn:dua:
Benim bütün beyaz esyalarim siemens ve 7 senedir taş gibi Masallah :halay:

Ben siemens kullaniyorum hepsinden memnunum
Sana tavsiyem made in turkeyleri alma :KK70: germany yani asil olanlari al. Benimkiler oyle cok arastirmistik.
Aynen benimkilerde germany alaman mali :D bunlar daha kaliteliymis:sus:

Back
X