- Emoji Skoru
- 9.092
- Puanlar
- 398
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #188.481
Bulursun @nuffiun acele etme aklinda olsun ben de burda takip ederim A101 ne gelirse soylerim
Gunaydin kaptin ve kizlarzlarr gecen cumartesnden beri 0 kacamak yapmiyorum inan eger kg verirsem teprik et eger veremezsem inan elimden geleni yapimm dun misal 0 ekmek yemedim sadece ve ne n turune gore bir iki dilim sabah yerim okeymii kg almam ondan eminim ogun aksam alarim 5-6saat leptin hormnu calissin die biraz karataydan sir caldimm :))) eger ki kg alirsam hepiniz kizlar nizi helal edin
((( puff be ne kadan zormus veda mektubu gibimm :)) niyse baaak kaptin kacamagim yokk ins kg kaybiimm m olurr bilim yoksa beni atcan yaaa
Gunaydin kaptin ve kizlarzlarr gecen cumartesnden beri 0 kacamak yapmiyorum inan eger kg verirsem teprik et eger veremezsem inan elimden geleni yapimm dun misal 0 ekmek yemedim sadece ve ne n turune gore bir iki dilim sabah yerim okeymii kg almam ondan eminim ogun aksam alarim 5-6saat leptin hormnu calissin die biraz karataydan sir caldimm :))) eger ki kg alirsam hepiniz kizlar nizi helal edin
sonrasii spoggg spoggggg
pağdon 50
52 miydi giz
50 iyi 50
diğer eve bağlıcaklar çok üşüyoz