• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sus kizz ne bebisi daha erken:tokat:

Harcaris sen hamilesinnn al kilolari bizene bacaklarimiz incelsin gi bizede yazik:ruh:
Taaam taam sustumm yok bebis :110:

Hamisim bu hamisligin geri donusu olcakkk gii benimm yglar baa yeter baskasina verin yaglarinozi :KK53:
Zati siz zayifsiniz ne istiyonuz 2 gr yaglarinizdan anlamimm :tokat:
Yaza kadar eriyip bitersiniz sizz sonra gelsin tatiller mayolar ben nolcam dombili baykus gibi dolanip duracamm :KK57:

bak büyük oynuyosun kaptanla oyun olmaz:işsiz::işsiz::işsiz: adımı keptın mı yapsam ben acaba :KK53::KK53:
Beneeee grubun tapusunu aldim nolceeeek benle iyi gecin yoksaaaaa ayagina muz atarim:sopa::KK30:
Taaam taam sustumm yok bebis :110:

Hamisim bu hamisligin geri donusu olcakkk gii benimm yglar baa yeter baskasina verin yaglarinozi :KK53:
Zati siz zayifsiniz ne istiyonuz 2 gr yaglarinizdan anlamimm :tokat:
Yaza kadar eriyip bitersiniz sizz sonra gelsin tatiller mayolar ben nolcam dombili baykus gibi dolanip duracamm :KK57:
sen dogurr ben sana ozel kocluk yapicamm

Beneeee grubun tapusunu aldim nolceeeek benle iyi gecin yoksaaaaa ayagina muz atarim:sopa::KK30:
sen dogurr ben sana ozel kocluk yapicamm
Yasasinnnn yasasinnnnn:halay:
Hep zenginler gibi ozel kocum plsun istemisimdirrr kizzz :KK76:
Sozu aldimm yakani borakmicemmmm artikinnn :KK53:

Iyiyim cnm mide bulantilarim artti o zorluyor sen nasilsin bakimmm

ins canim. En cok alisveris zamanini bekliyom heyecanlaaaa:rolleyes:

ne oluyooo giii:confused: her ay benii sevindirikliyonuss sonra foss cikiii:KK8:

:KK70::KK70:

Verin verinnn benimkiler az yaaa:sopa: 2 sn de harcadinis beniii beee:tokat: hayinlarrrr:ukala:

biriisideee hazir bekliomusssss:tokat::sopa:

:KK53::sopa:

okudummmmmmmmmm :KK53: uzerime yaptiniz planlarin hepicigini gordummmm :KK53:

Bobregin mi agiriyor kuzuuo_O
Seyy bennn:ıslık:yanii:KK23::ıslık:

Back
X