• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahaha yess

Gel kizzzz hep bunlarmi yicekkk bizde spagetti yerdik :KK70:
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa susuyorummm icimden neler geciyo disimda ki sus parte yeni geldiii kizcagizz diyoo:deli:

senden korkuyom kafama vura vura yidirirsin sen :KK70::KK70::KK70::KK70:

şu benim sevdicek gelmeden olayım dediydim rahat edemem yanında öyle :olamaz: hemen kötü düsünme icin fesat senin :KK53:
:KK53::KK53::KK53: ben nedem haftada 1 muhakkak buluşuyoz koltugun ucunda oturuym parfumler bastan asagı döküyom :D:D fesatım :KK53::KK53:

Hahahahaah cocont yicuzzzzz cekici bulamadimmmmmmmmm tak tak bicagi kot ettim :KK70: yoksa bizim ev survivor :KK70:
biliyisin banada soyle:deli:

hahahahahahah yanlisin var o yiyinceydi ama bu seferlik:sus::sus: domatislii salcali :silah:

ben bu aksam bıseyler denıcem ıse yararsa sanada derım:KK53: daha 9 gun var gösteriyo takvimim ama ona güvenemiyom :eek:
tamam isten cıkıp hemen sana geliyom ama susss kimseye deme aramızda :sus::sus:

Hahahahaah cocont yicuzzzzz cekici bulamadimmmmmmmmm tak tak bicagi kot ettim :KK70: yoksa bizim ev survivor :KK70:
biliyisin banada soyle:deli:

hahahahahahah yanlisin var o yiyinceydi ama bu seferlik:sus::sus: domatislii salcali :silah:
canım coco star cekti :D:D sizin evde hayatta kalmak :ruh::ruh::ruh::KK53:

:KK53::KK53::KK53: ben nedem haftada 1 muhakkak buluşuyoz koltugun ucunda oturuym parfumler bastan asagı döküyom :KK70::KK70: fesatım :KK53::KK53:
:KK70::KK70::KK70::KK70: sen haftada bir görüyosun ona sukret :KK53: ben sımdı 4 ayda 2 gün onuda böyle gecirmek istemiyim bide karnım falan agrır gezemeyız edemeyız ufff ıskence :ruh:

ben bu aksam bıseyler denıcem ıse yararsa sanada derım:KK53: daha 9 gun var gösteriyo takvimim ama ona güvenemiyom :eek:
tamam isten cıkıp hemen sana geliyom ama susss kimseye deme aramızda :sus::sus:
Soyle banaaaa hemencik.oliyimmm kotuyymm :ruh:

Yaninda ne istersin:sus:

Bostan patlicani aldim dun onu karniyarik gibi icine et soteyle ustune kasar vericem firina :sus::sus:sana ozel:sus:

Anam bu ne :skandal:bir ogunde 1000 kalori falan almissindir herhalde canim boyle hedefine ulasamazsin
o kadar değil ya 2 ince börek sonrakiler hep ucundann :(((

bende ilkte aynıydım :KK70: ne laflar yidim ne kadar kızdılar ama sonradan haklı olduklarını anladım şimdi kaçamak yapsam ilk ben kızıyorum kendime
İnşallah bende öyle.olurum.ama.ac bitac bir insanım ben hala hala açım mesela aksamı nasıl beklicem emziren anne olarak neyse kalkıp müzik açıp dans edeyim bı yarım saat ne kadar hareket o kadar karıma sonra akşam için tavuklu pilav ve karnıyarık ben sadece 1 karnıyarık ve birazcık tavuk pilav yok :))
Hahaha yess

Gel kizzzz hep bunlarmi yicekkk bizde spagetti yerdik :KK70:
vallaaaaaaaaaaaaaaaaaaa susuyorummm icimden neler geciyo disimda ki sus parte yeni geldiii kizcagizz diyoo:deli:
yeni geldim ve emziriyorum o lar yerken ben napicam bu arada misafirim 64 kilo bir diğeri 58 diğeri 61 :(((

Soyle banaaaa hemencik.oliyimmm kotuyymm :ruh:

Yaninda ne istersin:sus:

Bostan patlicani aldim dun onu karniyarik gibi icine et soteyle ustune kasar vericem firina :sus::sus:sana ozel:sus:

tamam olur onuda yerim :KK53: bide tatlı yapaydın çok eyiydi :sus::sus:
ben sogan kuruyle maydonoz kaynatıp ıccem ama kaynatamam komsuya gıtcem offffff ne çektim beeeeeeee :KK34:

SchonerDuft SchonerDuft kız sen nerelerdesın yoksun :110: sporda yapmıyon gözümden kaçmadı değiil :KK67:
İŞLER ÇOK YOĞUNLAŞTI .. YAPAMIYORUM BÖBREĞİM KÖTÜ OLDU ŞİŞ GİBİ BİRŞEY HİSSEDİYORUM DÜN YÜRÜDÜM AMA EKLEMEDİM 2 GÜN BİRŞEY YAPAMAM HAFTA SONU DURUMA GÖRE ARTIK

Back
X