• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Heee bende onu dicektim yagliya bulanti vermiyormu kardesim getrdiydi ama bi yagliydi midem bulandiydi ama oda biraz saklamis oyle getirdiydi bende sekerli bisey saniydim hic oyle degilmis gerci tazenin tadi farklidir ha parte
Yook ben cok seviyorumm yankitir kitir cok yenmiyo zaten bayar icini :D seninki bayattir. Suyu aci degilse tazedir

Sabah: 1.5 dilim ekmek 1 kaşık kadar kuymak zeytin peynir
Ogle: 1 kase çorba fırında sebze cacık 1 dilim ekmek
Aksam: akşam nohut varmış yeminle kuscam sinirden aglicam yaa sürekli nohut fasulye
Annen pisirirken yorulmuyor saa noluyy :))) ayyy hakkat azcikta patitiz yimegi yapin bizim ambarlarda tonlarca patitiz var yenmi keptinn satemm saaa

Haklisin kuzu hic cekilmii valla sen dedigimi dene bence yabana atma fikrimi :KK70:

Kayisi degil gunkurusu yiyecen:tokat:
Yeminle sana 1 kutu gunkurusu yollicam hayrima :tokat: dilimde ttuy bittii :tokat:
Kizz gun kurusu kuru kaysi degilmi bebegem ben bile yiyorum nirde nise allah onu bildigi gibi yapsin bize ne cektirdi beyaaggg
Kiz nordun senin bulantinda sonradanmi cikti ne ama bulantinin olmas bebisin saglikli olmasina iyi isaretmis masallah..

15 mart 2017 menum
Sabah mantarli domatesli yumurta
Yarim kk peynir
4 siyah zeytin
1 dilim tb ekmegi
Yesilcay bir kupa
Ara damla sakizli turk kahvesi sekersiz
Oglen
Sehriye corbasi tavuklu
Biber tursusu
Ara yarim elma
Aksam
1 kabak biraz brokoli hasladim yogurtladim yedim
Cayin yanina da 2 kuru kayisi 4 findik 1 badem 3 fistik yiycem bu kadar
Su 2.5 oldu
Guzel menun afiyet olsun

Annen pisirirken yorulmuyor saa noluyy :))) ayyy hakkat azcikta patitiz yimegi yapin bizim ambarlarda tonlarca patitiz var yenmi keptinn satemm saaa
ben kendime corba yaptım akşam yeteeer dedim corba ve cok acı ciğ köfte yaptım yedim :D:D

bölediye başğanım size sahibi sesleniyom sahip çıhalıııım gomşumuz oluyoda bizim :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Ahahahahahhahahah :D size sahip sesleniyorum:D :D ayy ben cok seviyom o kadini 80 kere izledim:D:D:D:Dgonşumuz oliyo:D

İŞLER ÇOK YOĞUNLAŞTI .. YAPAMIYORUM BÖBREĞİM KÖTÜ OLDU ŞİŞ GİBİ BİRŞEY HİSSEDİYORUM DÜN YÜRÜDÜM AMA EKLEMEDİM 2 GÜN BİRŞEY YAPAMAM HAFTA SONU DURUMA GÖRE ARTIK
Çok geçmiş olsun canım, sen iyi olda spor önemli değil
Zaten geçen hafta büyük fark attık:KK53:

Hix bisey anlamadim bu nasil sey hahaahahahahahahahahahahahaaja muz koyammi ayagina ayyyyy inceeeeeee :KK70: hahahaahahahahahhah

Ay o ne bii :KK70: ben hindistan cevizli hc bisey sevmem.
Has cocontu alirim kirar isira isira yerim super missss

Bazen susuyorum anliyosundur asaletimdeeen :KK70:
evet oylesin

tabiiiki anlamaz olur muyum hiç :KK48::KK48:

Back
X