• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben öyle şaşalı evlenme tekliflerini sevmiyom dedim istemiyom dedim diz çök icinden geçenleri söyle yeter dedim ya yok olmaz öyle falan dedı yaa ıstemıyom dıyom dedim :sinirli: oda sonra dız cokup bıseyler deddı taktı yuzugu:eğlence:
sımdıde teklıf ıstıyom dıyom artık geçti diyo :bicak:
sen haketmişin ama :KK53::KK53::KK53::KK53:

gunaydin kızlar dün yoğundum bayağı ugrayamadim temizlik falan yaptım annemlere geçtim ordan da eşimle alışverişe gittik eve 9.30 da geldim bi baktim 300 kusur mesaj :oha:onları okurken koltukta sızmış kalmisim esimde uyuya kalmış bi uyandım saat 2.30:KK70:kahvaltımi ettim geldim yine 100 mesaj olmuş :deli:geçmişi okuya okuya geliyimmm:confused:
buraya ugramamanın cezası :D:DD:D günaydın kuzummm

İÇ ORGANLRAIM AYNA GÖRÜNTÜSÜNDE MESELA KALP SAĞDA .. CİĞER SOLDA VS GİBİ HASTALIK DEĞİL SADECE FARKLI BİR DURUM
aaa sadece böbreğin dğil miydi bütün organların mı öyle :KK57: sana bi zararı avr mı bu durumun peki

bnm kv demiş ki yüzüğü al sözde takalım geri:63: nişanlımda bağırmış ona saçma sapan konusma ben taktım onu cıkmıcak o parmaktan diye :KK53::KK53::KK53:

sözde ne taktılar baska :110: ben gittim gümüs alyans ıstedım sozde takılması ıcın hıcbısey aldırmadım :olamaz:

aaa sadece böbreğin dğil miydi bütün organların mı öyle :KK57: sana bi zararı avr mı bu durumun peki
hepsi değişik canım .. teğet geçmişim herşeyi sorun yaşayan insanlar var bende sadece böbrek sorunu olmaya başladı o da benim dikkatsizliğim sanırım

sözde ne taktılar baska :110: ben gittim gümüs alyans ıstedım sozde takılması ıcın hıcbısey aldırmadım :olamaz:
olsun nişanda takarlar :KK50: bnm bileklik saat takıldı bide yüzük onlarıda nişanlımın parsı bitti diye babası almış cok sasırdıydım:işsiz: bide takılarla kolye yaptım kendime günlük kullanırım diye

hepsi değişik canım .. teğet geçmişim herşeyi sorun yaşayan insanlar var bende sadece böbrek sorunu olmaya başladı o da benim dikkatsizliğim sanırım
bi tehlikesi varsa dikkat et ama daha gençsin sonucta hastalık cıkmasın başına hiç yoktan

olsun nişanda takarlar :KK50: bnm bileklik saat takıldı bide yüzük onlarıda nişanlımın parsı bitti diye babası almış cok sasırdıydım:işsiz: bide takılarla kolye yaptım kendime günlük kullanırım diye
oh Allah bereket versin :KK53: iyi yapmıssın canım. Bunlar hep olur zamanla önemli olan mutlu huzurlu olmak :halay::KK15:

oh Allah bereket versin :KK53: iyi yapmıssın canım. Bunlar hep olur zamanla önemli olan mutlu huzurlu olmak :halay::KK15:
pardon yüzüğüde nişanlım almıştı babası saaatle bilekliği taktı :D aynen öyle amaann olsada olur olmasada.. farketmiyo yani

pardon yüzüğüde nişanlım almıştı babası saaatle bilekliği taktı :KK70: aynen öyle amaann olsada olur olmasada.. farketmiyo yani
bende aynı dusuncedeyım :KK68: benım eltinin babası bilezik istemis yapmazsnız vermem kızımı demıs o zaman drumları yokmus zor yapmıslar nısanda evlerınde pısen yemegın tuzuna kadar parasını ıstemız kı nısan kıza aıttır . Evlendiler 3 4 yıl oldu dugun gectı ama bunlar hala unutulmuyo :ukala:

yok hıc rastlamadım :110: ben sadece kalbın sagda oldugu durumu duymustum dıger organları bılmıyodum canım saglığa bi zararı yoksa hıc sorun yok
YOK CANIM ÇOCUK OLAYINI BİRAZ ENGELLEDİ OPERASYON İLE DÜZELTİLMİŞTİ ODA AMA FAYDA SAĞLAMADI

bi kerede odaya girdim evdeki herkes odada bende heyecanlı bişey anlatcam nldu biliyonuz mu derken corabım eşikteki çiviye takıldı uzandım yere milletin ayaklarının dibine cok güldüydüler hala anlatıyolar onu :KK70::KK70::KK70:
Ayyy sen düsmekde dünya markasi olmussun:D:D

Back
X