• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

genelde 1.5 litrelik pet siseyle getiriyorum tatlim yaz dan yaza ben çok yemem :KK70: bi tahine falan katiyorum kızıma yediriyorum yollarim kuzum :KK60::KK60:
bizim annem yiyo evde bide sabahları halsiz olursam ben yiyorum:kk77: aslında pek sevmemde faydası cok işe yemek laızm kuzucuguna yidir bol bol alışsın sevsin:KK46:

ÇİDER den aradılar :oha: dün bu saatlerde aramıştım çok hızlı dönüş yapıyorlar :nazar: 5800e gelecek tedavim
kuzuuumm hadi hayırlısııı :dua::dua::dua::dua: rabbim güldürsün yüzünüzü:dua::dua: normalde kac tl oluyodu ki:110:

gezenti :D:D:D geçen hafta o kadar temizlik yaptım ettim pazar aksamı bulaşıklar kaldı diye babam bi dünya söylendi ki ben bulaşık yıkamam normalde annem yıkar hep. dedim hiç yaptıgıma teşekkür etmeyin zati hep bi eleştiri.. arkasından o meshur söz yaptıgın banaysa öğrendigin sana :işsiz::işsiz:

poncikbirgelincik poncikbirgelincik :sopa::sopa::sopa::sopa:

upload_2017-3-16_15-8-51.webp

zuzuzuzu1234 zuzuzuzu1234 canım ben sana yazmayı unuttum ya :olamaz::olamaz::olamaz:
hosgeldin aramıza anlat bakalım kendinden bahset biraz daha önce hiç yarıştın mı b takımlardan birinde

kuzuuumm hadi hayırlısııı :dua::dua::dua::dua: rabbim güldürsün yüzünüzü:dua::dua: normalde kac tl oluyodu ki:110:
6800 1000 TL İNDİRİM ÇOK İŞİMİ GÖRÜR YOL PARAMI KARŞILAR EKSTRA GID TAKVİYESİ ALABİLİRİM AMİN..... BU ARADA YANLIŞ YERE YAZMIŞIM :D ARKADAŞA MSJ ATACAKTIM :D :D

6800 1000 TL İNDİRİM ÇOK İŞİMİ GÖRÜR YOL PARAMI KARŞILAR EKSTRA GID TAKVİYESİ ALABİLİRİM AMİN..... BU ARADA YANLIŞ YERE YAZMIŞIM :KK70: ARKADAŞA MSJ ATACAKTIM :KK70: :KK70:
ahahahahah :D:D:D:D başlamadan kilo vermelisin artık 69 düş artık hadi son kez gayrettt
ne zman gitmeyi düşünüyosun

Back
X