- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.281
Günaydın beybilop![]()

tm kuzum yarında aynı olursan bildirim yaparsın. bi sorun yok dimi niye izine ayrılıyosunTamamdır kaptanım tartıldım 64.7 yani -100 gram

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın beybilop![]()
tm kuzum yarında aynı olursan bildirim yaparsın. bi sorun yok dimi niye izine ayrılıyosunTamamdır kaptanım tartıldım 64.7 yani -100 gram
fazlası zarar ama bence günde 1 2 porsiyon yenmeliYa kızlar meyve yemek çok mu kalorili ben çok seviyorum meyve yemeği ya
Öğlen yiyebilirsin meymeyi canim sekerli oldugu icin ben akşamları pek yemiyorum ama elma falan yiyebilirsin aksam da yarimYa kızlar meyve yemek çok mu kalorili ben çok seviyorum meyve yemeği ya
Haa dogru diyinay hüsranpazartesi başlıyayım giden gitsin gelen gelsin cuma net olsun kilom o zaman
şimdi mantıklı düşünmeklazım cuma geri alırsam sonraki hafta artı cıkarım bu sefer![]()
Bende kivi pek sevmem ama tatliyda bayilirim ekşi sevmiyomfazlası zarar ama bence günde 1 2 porsiyon yenmeliben gecen kivi aldım yiyemedim
![]()
oooh temmuza kadar zayıflamış olursun incecik gezersin tatillerdeBem büyük ihtimal temmuz da çıkarım izbe sanırım eşimin ailesine falan gidecez yazamam oralarda elinde telefon gezi demesinler![]()
aynen haber et bana ona göre bende zamanını ayarlıyaımHaa dogru diyinben söylerim yine eger cumartesi kilom fazlalaşirsa
![]()
Temem efendimoooh temmuza kadar zayıflamış olursun incecik gezersin tatillerde
aynen haber et bana ona göre bende zamanını ayarlıyaım![]()
ben ekşi seviiimmmBende kivi pek sevmem ama tatliyda bayilirim ekşi sevmiyom![]()
En cok elma seviyom bende kizim da oyle evde elma olsun biz baska meyve istemekben ekşi seviiimmmay bana vesinler muzu portakalı elmayı yeter yaa değişik seyler istemiym hiç
![]()
Rica ederim efendimanlaştık efendimsağolun efendim
![]()
Kiz spor yapiyodum fıstık ezmesi yemeyi unutmuşum 5 dk oldu bi yoruldum nasilllanlaştık efendimsağolun efendim
![]()
elma her türlü her mevsim yeniyo candır o canEn cok elma seviyom bende kizim da oyle evde elma olsun biz baska meyve istemekkızım en cok çilek sevii ama
![]()
cok sevdim ben bunuRica ederim efendimasıl siz saolun efendimm
![]()
valla mıKiz spor yapiyodum fıstık ezmesi yemeyi unutmuşum 5 dk oldu bi yoruldum nasilllsonra gittim 1 cay kaşığı yedim enerji tavan simdi
baya enerji veriyo fistik ezmesi
![]()
Bir iki hafta internete girmem sıkıntı olacak sanırım arada yine girmeye çalışacağım ama biz garantiye alalım takım sıkıntıya düşmesin
tm kuzum yarında aynı olursan bildirim yaparsın. bi sorun yok dimi niye izine ayrılıyosun![]()
he tm sende bi sorun yoksa sıkıntı değil kuzumBir iki hafta internete girmem sıkıntı olacak sanırım arada yine girmeye çalışacağım ama biz garantiye alalım takım sıkıntıya düşmesin![]()
Aynen yesili de kırmızı da cok guzellelma her türlü her mevsim yeniyo candır o can![]()
Kiz kendim yapiyom içinde cok pekmez var bide fıstıkvalla mışeker oluyo ama onların içindeeee
ay bnm hiç halim kalmıyo spor yapmaya napcaz bu durumu yaaa
![]()