- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.301
Evet efendimcok sevdim ben bunuhep senin yüzünden alıştık buna
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet efendimcok sevdim ben bunuhep senin yüzünden alıştık buna
![]()
Bende anca sabah yapabiliyom kiz gün içinde hic yapasim gelmiivalla mışeker oluyo ama onların içindeeee
ay bnm hiç halim kalmıyo spor yapmaya napcaz bu durumu yaaa
![]()
Günaydın canımgünaydın kızlar
hafta sonu senin verdiğin ayran aşı diyetini yapacam çok heyecanlıyımGünaydın canım![]()
Yap yap iyi olurhafta sonu senin verdiğin ayran aşı diyetini yapacam çok heyecanlıyım3 gün yapsam daha çok gider mi acaba
günaydındındındındındıdnıdndıınnnngünaydın kızlar
hm 2 gün yaparım 2 hafta sonra bir gün yaparım hızlıca gitsin kilolarYap yap iyi oluryok kuzum 2 gün yap giden kilonun büyük bölümü 1. gün gidiyo zaten ikinci günde cok az gidiyo bence 3. gun hic gitmez
![]()
enerjiye bak maşallah ne içtiysen yediysen aynından istiyorumgünaydındındındındındıdnıdndıınnnntileyleyleeyyyy
![]()
ben fıstık alsam annem baklava yaparAynen yesili de kırmızı da cok guzell
Kiz kendim yapiyom içinde cok pekmez var bide fıstık![]()
Evet efendimsağolayım efendim
![]()
ay ne olcek böyle sporsuz yaaaBende anca sabah yapabiliyom kiz gün içinde hic yapasim gelmii![]()
ödem cayı yap kendine kuzum ben sana tarif vercektm bak unuttumYa kızlar + 300 çıktı yaaa çok moralim bozuldu galiba meyveden yarına kadar nasıl inecek o yaaa ufff
1 dilim ekmek üstüne tereyagı ve 7 baharat serptimenerjiye bak maşallah ne içtiysen yediysen aynından istiyorum![]()
Ver ver bacım çok canım sıkkın zati ben 66 gorecem dedikçe çıktı yaa ufff coook marlim bozuk ama benim vay arkadaş ölüm mu ne yapım daha az yemekten iflam kuruduödem cayı yap kendine kuzum ben sana tarif vercektm bak unuttumSekerPancarii kuzum var mı bildiğin bi çay fln
bende hiç yok öle bi tarifVer ver bacım çok canım sıkkın zati ben 66 gorecem dedikçe çıktı yaa ufff coook marlim bozuk ama benim vay arkadaş ölüm mu ne yapım daha az yemekten iflam kurudu![]()