Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende anlamadım canım sabah kalk plates yap akşam kalk yürü vay arkadaş diyom bu ne ne yapsam sulu yemek yiyorum ekemk hiç yok mesela sabahalro yeşil çay. Vs gabizligim var biraz ondan mı diyorum artık pazar günü ve bir ay olacak 66 görmeme lazım o zmaan kadar ah şu 60 görsem gerisini aramicam dün eşimden tartı fazla çıktın dedi benim tartı psikoloji bozan cinsten konuşuyor konuşuyor kılınış bu diye uyandırıyor adamı obur odadan duydu valla eşim bende hep açlıktan öleyim o zmaan dedim :KK70:
Konusan tartimi,esinmi:KK70:ayy kiyamam.vur kafasina:KK70:
Sikma canini canim.dedigim gibi ,ufak bir degisiklik iyi gelecektir.uyku duzeni bile etkiliyor.ama yilmadan basaracagiz:rolleyes::KK68:

Yoh giz sade sporla olsa keskem her sabah 30 dk spor yapiyom ben zaten ama 3 günlük bi diyet uyguluyorum onunla verdim :rolleyes: metabolizma şaşırsın diye baya şaşırdı nerdeyse 2 kilo gitti:KK71: yarin tam sonucu yazicam 3 günde ne kadar gittigini:KK73:
Eveeeeetttt tamda bekledim cevap kuzu,ne yaptin hadi soyle nolurr.bir tuyo,bir ipucu,haydi haydi:KK70::KK70::KK70:

Eveeeeetttt tamda bekledim cevap kuzu,ne yaptin hadi soyle nolurr.bir tuyo,bir ipucu,haydi haydi:KK70::KK70::KK70:
Veriyim mi listeyi:sus: ama kilon duraklamaya girdiginde yapsan daha iyi oluğ bence:sus:
IMG_7493.webp IMG_7494.webp IMG_7495.webp İste bu listeyi uyguladim canim:rapci:son gunumdeyim:rapci:

Konusan tartimi,esinmi:KK70:ayy kiyamam.vur kafasina:KK70:
Sikma canini canim.dedigim gibi ,ufak bir degisiklik iyi gelecektir.uyku duzeni bile etkiliyor.ama yilmadan basaracagiz:rolleyes::KK68:
İnşallah canım valla tartı bozulmuyor yenisini alsam daha iyi gelecek tartı konuşana kiloyu bağıra bağıra söylüyor valla :D

Yine karninmi acikti :KK70: :KK70:
sana oldugunu nasil anladin ama:kahve:

evetttttt aslinda gerek yok zayiflasam dahada incelcek bacagm ama hafif haff calistrmak lazim.
yemek yedimde geldim :D:D
aynen senin vücut tipinden dolayı incelir gibi ama hafif hafif yap bacak hareketleri bakalım nası olcak :spor:

Back
X