Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet suyun üzerinde calismamiz gerekiyo :deli:
Kesinlikle :KK51:
Saol canim:kk77::KK200: aslinda detoksuna devam edicektim ama misafirlikte olunca ikindiden sonrasi degisti:kk77: evet canim sabah kahve icip fıstık ezmesi atiyorum agzima kahvalti oncesi yapiyorum:halay:
Ya benim kızım da büyüsün artık.. Çöpçü balığı gibi sürekli memede, o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum :cry:
Sütü kestiğim gün ilk yapacağım şey detoks..

Kesinlikle :KK51:

Ya benim kızım da büyüsün artık.. Çöpçü balığı gibi sürekli memede, o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum :cry:
Sütü kestiğim gün ilk yapacağım şey detoks..
Büyür canim bi bakmissin okul çağı gelmis zaman cok cabuk geciyo:anne: benim kizim bu sene anaokuluna baslicak hala inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne :anne:

Yeter :63::63: bende hafta sonu kV ye gitcem sonra gelsin diyetlerrrr
Bana yazih degel mi bende kvdelerdeyim millet yufkanin üstünde tavuklu bulgur pilavini götürürken ben sadece bi parca tavik yidim:tokat: ama yettin sen ha:tokat: ben acken sen tok olamazsin:tokat:meyve de agzima surmedim:tokat:

Bana yazih degel mi bende kvdelerdeyim millet yufkanin üstünde tavuklu bulgur pilavini götürürken ben sadece bi parca tavik yidim:tokat: ama yettin sen ha:tokat: ben acken sen tok olamazsin:tokat:meyve de agzima surmedim:tokat:
Bana baaarmaaaa :tokat::tokat:tm yemicem gayri 56 ya çıktım tekrar gitti yine iddayi kaybettim:skandal:

14. TAKİM 513. ETAP***

06derya(69.6///%)
senad(64.8///%)izine ayrıldı
nuffiun(72.8///%)
zuzuzuzu1234 (67.9///%)
elaalemi( 58///%)
Marul_Anne(56.4///%)yeni üye girişi başlangıç kilo 57.4 hedef 54
Alina_ (61.8///%)yeni üye başlangıç kilo 64.5 hedef 50

14. Takım Ortalama:%

Back
X