- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.501
Ohh bundan guzel hedaye olmazBende lescon beğendim sevdikle bana alcam düğün hediyesi onları takcaz birbirimize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh bundan guzel hedaye olmazBende lescon beğendim sevdikle bana alcam düğün hediyesi onları takcaz birbirimize![]()
Bende bir kepek ekmegi almisim yani içi fos fos hic doyurmuyo grmi cok az sen düşün ben onlan yaptim tostuOy Kıyamamben tost yaptım mi ne varsa koyuyom içine ekmekte baya büyük oluyo zati
![]()
Para dedigin elinin kiri aamaaannnOhh bundan guzel hedaye olmaz![]()
Yarın artık 2 saat kahvaltı yaparsın bol cesitliBende bir kepek ekmegi almisim yani içi fos fos hic doyurmuyo grmi cok az sen düşün ben onlan yaptim tostuyarinki kahvaltimi
bu gozlerle bekliyom
![]()
Hee aynenPara dedigin elinin kiri aamaaannn![]()
KesinlikleEvet suyun üzerinde calismamiz gerekiyo![]()
Ya benim kızım da büyüsün artık.. Çöpçü balığı gibi sürekli memede, o uyanıkken hiç birşey yapamıyorumSaol canimaslinda detoksuna devam edicektim ama misafirlikte olunca ikindiden sonrasi degisti
evet canim sabah kahve icip fıstık ezmesi atiyorum agzima kahvalti oncesi yapiyorum
![]()
Yapacimm ivitYarın artık 2 saat kahvaltı yaparsın bol cesitli![]()
Büyür canim bi bakmissin okul çağı gelmis zaman cok cabuk geciyoKesinlikle
Ya benim kızım da büyüsün artık.. Çöpçü balığı gibi sürekli memede, o uyanıkken hiç birşey yapamıyorum
Sütü kestiğim gün ilk yapacağım şey detoks..
Su gibi tertemiz![]()
YeterYapacimm ivitama ekmek yimem 2 dilim kepek ekmaa yeter
![]()
1 haftadır 10tl yle geziyomahahahahjajahahahagagagha
Bana yazih degel mi bende kvdelerdeyim millet yufkanin üstünde tavuklu bulgur pilavini götürürken ben sadece bi parca tavik yidimYeterbende hafta sonu kV ye gitcem sonra gelsin diyetlerrrr
Maşallah onaBüyür canim bi bakmissin okul çağı gelmis zaman cok cabuk geciyobenim kizim bu sene anaokuluna baslicak hala inanamıyorum bu kadar büyüdüğüne
![]()
Kumbaradakilerle napiyon1 haftadır 10tl yle geziyomhaftaya avasnsim yatcak cüzdanıma saklicam 50 tl
sonra hepsini Kumbarama atiyom bütün ay ortada kaliyom
![]()
Bana baaarmaaaaBana yazih degel mi bende kvdelerdeyim millet yufkanin üstünde tavuklu bulgur pilavini götürürken ben sadece bi parca tavik yidimama yettin sen ha
ben acken sen tok olamazsin
meyve de agzima surmedim
![]()
Organizasyon parasi bitiktiriyomKumbaradakilerle napiyonay sen cok tutumlusun ben ossam harcardim
![]()
Organizasyon parasi bitiktiriyom900tl biriktircem
![]()