- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.761
normal diyetle ver o 50gr ıdeme haftaya da zayiflamazsam ama naparim 50 gram bari versem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal diyetle ver o 50gr ıdeme haftaya da zayiflamazsam ama naparim 50 gram bari versem
İste bak senin elindeki tehlikeli birak onuuoldu o zaman![]()
ok olur 1 günde normal beslenmiş olurum en azından 3 gün dayanabilecekmisin pekiben salı başlıcam kuzum cumaya - olsun diye sende öyle yap birlikte başlayalım ama hafta sonu yapmıycam bişey
nasıl konuşturdun ya kuş doğduğu 2. ayından beri benimle ama konuşturamadık çokta yabaniyiz ... isim koyamadım kuşa kız benim kiaaa benimde kuşum var konuşuyo Şinasim![]()
ne pis bi pazarlık oldu bu![]()
ya sen böyle yazında detokstan detoksa atlamak istiyorumCok aç kaldim ben kiz dikkat et emziriyosunyok kuzum ben 2 günde 1.900 verdim 3. gunde disari çıktığım için oğleden sonra devam ettiremedim ama az yedim bugunde tartilamadim bence daha da inmiştir kilom yani 2.500 kilo gitmistir kesin toplamda
![]()
bi yanımda ayran bi yanımda çay var ve az önce nescafe içtimahahagahakakak
Kiz ben ilk defa bi detoksda bu kadar inceldim kilo verdimya sen böyle yazında detokstan detoksa atlamak istiyorum![]()
öğle hariç uyarım beybi ben varıımmmkaptinn salı günü başlar mısın sende 3 günlük listeye en azından - garantilenmiş olur cumaya
bi yanımda ayran bi yanımda çay var ve az önce nescafe içtimöğle az yidim diye midem boş kalmasın
![]()
İste bak senin elindeki tehlikeli birak onuu![]()
hepsii karıstırayım bi bardağa zorluk olmasın bi ondan bi ondan almak zorunda kalmıyayım
ok olur 1 günde normal beslenmiş olurum en azından 3 gün dayanabilecekmisin peki
nasıl konuşturdun ya kuş doğduğu 2. ayından beri benimle ama konuşturamadık çokta yabaniyiz ... isim koyamadım kuşa kız benim ki
3 gün idare edilir ne olicak 2 kiloya bay bay diyeceksem hele ... 4 liste var elimde her birini bir hafta yapsam 65e çok az kaldıKiz ben ilk defa bi detoksda bu kadar inceldim kilo verdimhemde her besin grubu var içinde sağlıksiz degil bence miktar az evet ac birakiyo ama 3 güncuk bisi olmas
![]()
temmuzdaydı dimi nişan çok az kaldı çok dikkat etmen gerkli kuzumdayanıcam inşallahhhhh dayanmakk zorundayım çünkü ben gelin olcam![]()
temmuzdaydı dimi nişan çok az kaldı çok dikkat etmen gerkli kuzum
Ya gecer insallah bende hic boyle olmuyordu 1 1 gitti takir takir simdi zoruma gidiyo sevkim kiriliyoMavi boncukkk inan bende de çok oluyor canım bazen böyle aglayasim geliyor ama sabret geçecek inşallah