Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok aç kaldim ben kiz dikkat et emziriyosun:dua: yok kuzum ben 2 günde 1.900 verdim 3. gunde disari çıktığım için oğleden sonra devam ettiremedim ama az yedim bugunde tartilamadim bence daha da inmiştir kilom yani 2.500 kilo gitmistir kesin toplamda:eğlence:
ya sen böyle yazında detokstan detoksa atlamak istiyorum :eğlence:

ya sen böyle yazında detokstan detoksa atlamak istiyorum :eğlence:
Kiz ben ilk defa bi detoksda bu kadar inceldim kilo verdim:KK76: hemde her besin grubu var içinde sağlıksiz degil bence miktar az evet ac birakiyo ama 3 güncuk bisi olmas:halay:

nasıl konuşturdun ya kuş doğduğu 2. ayından beri benimle ama konuşturamadık çokta yabaniyiz ... isim koyamadım kuşa kız benim ki

bende yavruyken aldım kaç aylıktı bilmiyorum ama çok kuş baktım konuşturudm ben anlıyorum biraz öncelikle seni ısırdığında elini parmağını çekmemelisin acıtıyo olabilir ama sen çektikçe o ısırmaya devam edecektir biraz canın acıyabilir ama elini çekmezsen sonra duracak farkedersin bi süre böyle çekmezsen yabaniliği gider zaten öncelik yabaniliği gitmeli ısırmayı bıraktığında eline falan alıp sevebilirsin
sürekli konuş onunla bebekle konuşuyomuş gibi aşkım cicikuş falan de isim bul ismini tekrar et ve yapabilirsen eline aldığında göğsüne koy sıcaklığını hissetsin :super:

Kiz ben ilk defa bi detoksda bu kadar inceldim kilo verdim:KK76: hemde her besin grubu var içinde sağlıksiz degil bence miktar az evet ac birakiyo ama 3 güncuk bisi olmas:halay:
3 gün idare edilir ne olicak 2 kiloya bay bay diyeceksem hele ... 4 liste var elimde her birini bir hafta yapsam 65e çok az kaldı

Back
X