- 3 Ocak 2017
- 1.469
- 2.865
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #194.781
Tamamnormal diyetle ver o 50gr ıyazık o bebişe
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamnormal diyetle ver o 50gr ıyazık o bebişe
![]()
deneyim bakayım .. evde uçuruyorum sürekli cama vuruyor kendini öğrenemedi çıkamayacığınıbende yavruyken aldım kaç aylıktı bilmiyorum ama çok kuş baktım konuşturudm ben anlıyorum biraz öncelikle seni ısırdığında elini parmağını çekmemelisin acıtıyo olabilir ama sen çektikçe o ısırmaya devam edecektir biraz canın acıyabilir ama elini çekmezsen sonra duracak farkedersin bi süre böyle çekmezsen yabaniliği gider zaten öncelik yabaniliği gitmeli ısırmayı bıraktığında eline falan alıp sevebilirsin
sürekli konuş onunla bebekle konuşuyomuş gibi aşkım cicikuş falan de isim bul ismini tekrar et ve yapabilirsen eline aldığında göğsüne koy sıcaklığını hissetsin![]()
bozmadan gitmen gerekli diyeti artıktemmuzun sonunda kuzum 19 mayısta provam var![]()
deneyim bakayım .. evde uçuruyorum sürekli cama vuruyor kendini öğrenemedi çıkamayacığını3 aylıkkenden bende bürodaki kuşların yavrusu bembeyaz bayılırsın babacık diyorum sürekli cicikuş diyim birazda
sabah kahvaltı yaparken karşıma kouyuyorum beni izliyor allahımne tatlı
![]()
bozmadan gitmen gerekli diyeti artık
RONDO ATILIR MI YAben fıstık ezmesii yapıcam evde ama rondoyu taşınırken atmıstım kullanmıyoruz diyenasıl yapıcam
![]()
SekerPancarii
Yemeye devam et sentemmuzun sonunda kuzum 19 mayısta provam var![]()
Kiz rondosuz nasil yapcanben fıstık ezmesii yapıcam evde ama rondoyu taşınırken atmıstım kullanmıyoruz diyenasıl yapıcam
![]()
SekerPancarii
Canisi rondo atılır mı ya :) blender olur belkiben fıstık ezmesii yapıcam evde ama rondoyu taşınırken atmıstım kullanmıyoruz diyenasıl yapıcam
![]()
sabah pogca akşam patates olmuş mu hiçççKızlar memunu yazayım sabah bı poğaça süt öğlen birşey yok dışarı çıktım gezmekten vakit bulamadim bı saat önce patates yedim yarım tabak galeta yanın da akşam acikirsam yoğurt yada ayran
Kız neymiş bu detoks 2 günde 1.9 vermişsin süpermişKiz ben ilk defa bi detoksda bu kadar inceldim kilo verdimhemde her besin grubu var içinde sağlıksiz degil bence miktar az evet ac birakiyo ama 3 güncuk bisi olmas
![]()
Heh buldumVeriyim mi listeyiama kilon duraklamaya girdiginde yapsan daha iyi oluğ bence
Eki Görüntüle 1981849 Eki Görüntüle 1981850 Eki Görüntüle 1981851 İste bu listeyi uyguladim canimson gunumdeyim
![]()
beybiiiii yap bakayım sende nası olcakkkkHeh buldumbende izinde bunu yapayım bari
![]()
Haşlanmış olmamış mı kisabah pogca akşam patates olmuş mu hiççç![]()
Ben sebze yemeği tercih ederdim ya da sadece çorbaHaşlanmış olmamış mı ki![]()