Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yavruyken aldım kaç aylıktı bilmiyorum ama çok kuş baktım konuşturudm ben anlıyorum biraz öncelikle seni ısırdığında elini parmağını çekmemelisin acıtıyo olabilir ama sen çektikçe o ısırmaya devam edecektir biraz canın acıyabilir ama elini çekmezsen sonra duracak farkedersin bi süre böyle çekmezsen yabaniliği gider zaten öncelik yabaniliği gitmeli ısırmayı bıraktığında eline falan alıp sevebilirsin
sürekli konuş onunla bebekle konuşuyomuş gibi aşkım cicikuş falan de isim bul ismini tekrar et ve yapabilirsen eline aldığında göğsüne koy sıcaklığını hissetsin :super:
deneyim bakayım .. evde uçuruyorum sürekli cama vuruyor kendini öğrenemedi çıkamayacığını :D 3 aylıkkenden bende bürodaki kuşların yavrusu bembeyaz bayılırsın babacık diyorum sürekli cicikuş diyim birazda :D sabah kahvaltı yaparken karşıma kouyuyorum beni izliyor allahımne tatlı :D

deneyim bakayım .. evde uçuruyorum sürekli cama vuruyor kendini öğrenemedi çıkamayacığını :KK70: 3 aylıkkenden bende bürodaki kuşların yavrusu bembeyaz bayılırsın babacık diyorum sürekli cicikuş diyim birazda :KK70: sabah kahvaltı yaparken karşıma kouyuyorum beni izliyor allahımne tatlı :KK70:

hahaha ilk geldiğinde benimkide öyleydi şapşik camdan çıkmaya çalışıyodu herhal :KK70::KK70: ayyy benimkide öyle çok seviyorum ben çok seviliyolar benimki aşkım, cicikuş, eşek, şinasi, şinoşşş, annem, annecim, benim adimi söylüyo seslenircesine, allaha şükür diyo bişeyler daha diyoduda bi süre demeyince unutuyo :KK68:

akşam siteye gircem listeyi hazırlayıp cıkcam çünkkülümm cok işim var akşam ütü fln yapcam akşam yapmadım çünkülümm bide tatlı yapcam:hamarat:

Kızlar memunu yazayım sabah bı poğaça süt öğlen birşey yok dışarı çıktım gezmekten vakit bulamadim bı saat önce patates yedim yarım tabak galeta yanın da akşam acikirsam yoğurt yada ayran

Kızlar memunu yazayım sabah bı poğaça süt öğlen birşey yok dışarı çıktım gezmekten vakit bulamadim bı saat önce patates yedim yarım tabak galeta yanın da akşam acikirsam yoğurt yada ayran
sabah pogca akşam patates olmuş mu hiççç:tokat:

Kiz ben ilk defa bi detoksda bu kadar inceldim kilo verdim:KK76: hemde her besin grubu var içinde sağlıksiz degil bence miktar az evet ac birakiyo ama 3 güncuk bisi olmas:halay:
Kız neymiş bu detoks 2 günde 1.9 vermişsin süpermiş :halay:listeyi bulamadım bir türlü baya bir geri gittim ama :KK43: ay merak ettim baya bunu ben :deli:

Back
X