Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Dünkü menüm
Sabah: 1 dilim ekmek, biraz yagda yumurta, 2 çatal peynir, 1 zeytin
Ara: 1 lungo kornetin yarisindan az fazlasi(kalanini kizima verdim kâr kârdir :KK53:)
Öğle: 6 kaşık kısır, sekersiz cay
Akşam: 1 kase çorba, 3 kaşık sade bulgur pilavi, 1 kase yogurt
Ve sonra annemlerden eşimin babaannesigile geçtik:KK53: ve zorla orda da yemek yedirdiler:KK53: tokum didim dinlemediler şu bileklerinin haline bah kopacak didi babannnesi :ruh:
Orda: 1 minik but, 1 kanat, 1 küçük kase çorba ve salata yedim
Aralarda kahve ictim:KK50:
Ve bu sabah evimde oldugum icin hemen tartildim 52.0 çıktım En Büyük TÜRKİYE

Günaydın kızlar netim problemliydi, hücresel veriyi açmak istemedim bende yeni döndüm. Birazdan oy verip sporuma geçeceğim:))

Kac aydir veremedigim 2 3 kiloyu yaptigim 3 gunluk listeyle verdim yaa cok mutluyum :KK71: ve sonrasında da az yedigim icin almadim verdiklerimi daha vericem son 2 kilo artik:KK71:

Kızlar nabersiniiizzzz migrenim tuttu dünden beri bakamadım hiç buraya kV më gittim geldim yorgunum bayaa sabah tartildim 55.6 çıktım bu cuma kesin listeye giriyorum eğer hafta ici güzel beslenebilirsem :halay:
Gecmis olsundu tatliskoskomisko:dua::KK200: 55 i görmüşken asla cok yemiyosun artik:mapus:

Bugün 1.gün ve çok acıktım ve kilo vermiş gibi durmuyorum gün içinde tartıldım 74 çıktım :oha: oldum ... migrenin nasıl oldu kv de de gün nasıl geçti
Kuzum o çorba sisiriyo insani o yuzden fazla çıkmışsındir eminim sabaha eksiyle uyanacaksin:KK19:

Evet canim hani 3 gün bi diyet listesi paylaşmıştim ya onu yaptim benim son kilom oldugu icin bi türlü gitmiyodu diyete de cok adapte olamiyodum iyi geldi bu diyet:eğlence:
Analdim ben kabızlık başladı gösterdi bugünde fazla çıktı da acaba onu mu denesem yoksa dün kahvaltıda zeytin peynir yumurta yedim akşam bı çorba yoğurt ile kapattım arada kefir içtim ama inmedi ya çok moralim bozuk :(

Analdim ben kabızlık başladı gösterdi bugünde fazla çıktı da acaba onu mu denesem yoksa dün kahvaltıda zeytin peynir yumurta yedim akşam bı çorba yoğurt ile kapattım arada kefir içtim ama inmedi ya çok moralim bozuk :KK43:
Diyete devam edip bu listeyi kilon duraklamaya girdiğinde dene bence canim kabizliktan olmustur uzulme kayisili form cayi içmeyi dene bence:eğlence::KK19:

Ah canım viyoeum inan hep böyle oluyor diyette aha yarın tartı günü öleyim ben açlıktan başka çaresi yok valla ya
Stres yapma canim o da cok etkiliyo kiloyu :dua:inşallah eksi çıkarsın cok da kesme yemeyi sen normal diyete devam et elbet iner canimm az yiyosun sonucta:21:

Stres yapma canim o da cok etkiliyo kiloyu :dua:inşallah eksi çıkarsın cok da kesme yemeyi sen normal diyete devam et elbet iner canimm az yiyosun sonucta:21:
İnşallah canım çok sağol ya çok moralim bozuk böyle oturup oturup aglayasim geldi hatta yapmıyorum diyet dedim kendi kendime markete inip ne varsa alacaktım sonra saçmalama üç kilo gitti gene gidecek deidm bakalım işte :(

Ayy gercekten mi beni tok tutuyodu o çorba kiz acaba küçük kase mi ictin ben iki dolu kepce koyup iciyodum:eek:
ben bir kase içtim ama doymadım biraz önce 1.ci kasemi içtim yarın bakalım ne olcak işin kötü tarafı dünkü kilomu hatırlamıyorum + daydım dün cuma akşamı cızlı şeylere gitti elim detoksa yapacan didim hafta içi de senin 3 günlük listeyi yapcam bişi olmaz sanırım

ben bir kase içtim ama doymadım biraz önce 1.ci kasemi içtim yarın bakalım ne olcak işin kötü tarafı dünkü kilomu hatırlamıyorum + daydım dün cuma akşamı cızlı şeylere gitti elim detoksa yapacan didim hafta içi de senin 3 günlük listeyi yapcam bişi olmaz sanırım
Gün boyunca kaç kase içtin sen ben 4 kase falan iciyorum tam hatırlamıyorum ama
Tuhh kiz keske tartilsaydin bir gun önce bakardin ne kadar gittigine

İnşallah canım çok sağol ya çok moralim bozuk böyle oturup oturup aglayasim geldi hatta yapmıyorum diyet dedim kendi kendime markete inip ne varsa alacaktım sonra saçmalama üç kilo gitti gene gidecek deidm bakalım işte :KK43:
Hergun tartilma canim yarin tartil ve sen normal diyete az yemeye devam et ve tartilma bi kac gün stresde yapma verdim mi vermedim mi diye bak göreceksin inecek kilon:21:

Back
X