Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şu hareketler nasıl yapıyordum önceden kilo vermesemde sıkılaşmıştım .. şimdi yapamam tek başına olunca da başlayamıyorsun ... zaten sinirlerimde bozuldu 72,50 çıktım sabah wcye gittim mutfakta dolandım biraz öyle tartıldım .. dün 1 bardak süt içtim içine kakoa ve tarçın attım sıcaktı da süt .... aferdersin akşam 9da dersim başlıyor ya 3 saat sürüyor 1,5 saatini wcde dinledim kesin 500 600 gram daha gitti dedim ama artı olarak döndü akşam domates çorbası yapıcam yanına marul salata bol ekşili az yağlı sinirlerim bozuldu :kızgın::kızgın::kızgın:

SPOR LİSTESİ(17/24)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(35)Marul_Anne : 35

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:35+30
()Alina_:

()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 75
MOR TAKIM:165

Dünkü menum
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal, nescafe
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmeği, 1 az yagda baharatli yumurta, iki çatal peynir, az tulum, 1 cay kasigi kahvaltilik sos, salatalik maydanoz sekersiz çay
Ara yesil cay
Ogle: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık granola, yarim elma
Aksam: 3-4 kaşık mantar, 2 kasik yogurt, salata ,2 kaşık patlican kızartma :KK22:
Kayisili form cay
Su 1 bucuk litre
Spor 35 dk twist shape

şu hareketler nasıl yapıyordum önceden kilo vermesemde sıkılaşmıştım .. şimdi yapamam tek başına olunca da başlayamıyorsun ... zaten sinirlerimde bozuldu 72,50 çıktım sabah wcye gittim mutfakta dolandım biraz öyle tartıldım .. dün 1 bardak süt içtim içine kakoa ve tarçın attım sıcaktı da süt .... aferdersin akşam 9da dersim başlıyor ya 3 saat sürüyor 1,5 saatini wcde dinledim kesin 500 600 gram daha gitti dedim ama artı olarak döndü akşam domates çorbası yapıcam yanına marul salata bol ekşili az yağlı sinirlerim bozuldu :kızgın::kızgın::kızgın:
ya kuzum cok stres yapmaya başladın sen niye böyle oldu :110: biraz sakin ol şöyle bi kendine gel kafanı topla ve tarıtya hergün cıkma artık en azından 2 günde bir e düşür onuHoppa

Bozulmasin kuzum yaa valla bu detokslar iyi hos ama en az bi yarim kilosu geliyo geri e o da kaybettigimiz su oluyo bende en son 52.0 a indim ve 1000 kalori beslenmeme rağmen 400 gr geldi takma onu gider cumaya daha kilo:21:

Dünkü menum
Sabah 1 çay kaşığı tarçınlı bal, nescafe
Kahvalti: 1 dilim kepek ekmeği, 1 az yagda baharatli yumurta, iki çatal peynir, az tulum, 1 cay kasigi kahvaltilik sos, salatalik maydanoz sekersiz çay
Ara yesil cay
Ogle: 2 kaşık yoğurt, 2 kaşık granola, yarim elma
Aksam: 3-4 kaşık mantar, 2 kasik yogurt, salata ,2 kaşık patlican kızartma :KK22:
Kayisili form cay
Su 1 bucuk litre
Spor 35 dk twist shape
patlıcan kızartmasına aşığım :kk77::kk77::kk77::kk77:
kızartma haric tabikide cok iyi:süslü:

patlıcan kızartmasına aşığım :kk77::kk77::kk77::kk77:
kızartma haric tabikide cok iyi:süslü:
Ayy ben yapmadim kiz eşim iş yerinden konserve kizartma getirmis :deli:yimicektim ama bi anda kendimi yerken buldum konserve falan ama ayni taze yapilmis gibiydi:KK70:bek guzeldi tadi:tokat: ama yimeseydim keskelerim:tokat:ossun bugun az yirim:ıslık:

ya kuzum cok stres yapmaya başladın sen niye böyle oldu :110: biraz sakin ol şöyle bi kendine gel kafanı topla ve tarıtya hergün cıkma artık en azından 2 günde bir e düşür onuHoppa
evet bu aralar çok stresliyim herşeye karşı 2 güne bir tartılayım kaçamak yapsam dicem kaçamak var ama yapmadığım zaman + çıkıyor başlıcam böyle işin içine

Bozulmasin kuzum yaa valla bu detokslar iyi hos ama en az bi yarim kilosu geliyo geri e o da kaybettigimiz su oluyo bende en son 52.0 a indim ve 1000 kalori beslenmeme rağmen 400 gr geldi takma onu gider cumaya daha kilo:21:
sen de de mi öyle .. içim rahatladı biraz bu ara çokta stresliyim tahammülsüz oldum çıktım :D

sen de de mi öyle .. içim rahatladı biraz bu ara çokta stresliyim tahammülsüz oldum çıktım :KK70:
Evet canim o cok normal detoks yaptigimiz icin su da gidiyo e normal beslenmeye dönünce az birazi geri geliyo:eğlence: diger verdiklerimiz kâr kaliyo bosver takma:deli: açlık bizi sinirlendiriyo:D bak bi gömülek ekmaaa bisey kaliyo mu:D

Dünkü menüm;
Sabah
1 kücük dilim patitisli ev böreği :olamaz:
Şekersi çay

Ara
5 6 tane çilek

Öğlen
Bi kase mercimek çorbası
3 köfte

Ara
1 armut

Akşam
Fırında az patates ve tavuk

2,5 lt su, şekersiz çay içtim gün içinde ama akşam yemeği saatim biraz geç oldu sabah 62.0 çıktım :olamaz:

Bugünde o 3 günlük listeye başladım evde ekmek yoktu bende yarım dilim ev böreği yedim :kızgın:

SPOR LİSTESİ(17/24)

PEMBE TAKİM

(60)Poncikbirgelincik:60
()Nuffiun:
(40) elaalemi:40
()selcanmehmetcan:
()sarraf:
(35)Marul_Anne : 35

MOR TAKİM

()Hedef52:
()Senad:
()SekerPancarii:35+30
()Alina_:

()zuzuzuzu1234:
()ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 135
MOR TAKIM:165

Dünkü menüm;
Sabah
1 kücük dilim patitisli ev böreği :olamaz:
Şekersi çay

Ara
5 6 tane çilek

Öğlen
Bi kase mercimek çorbası
3 köfte

Ara
1 armut

Akşam
Fırında az patates ve tavuk

2,5 lt su, şekersiz çay içtim gün içinde ama akşam yemeği saatim biraz geç oldu sabah 62.0 çıktım :olamaz:

Bugünde o 3 günlük listeye başladım evde ekmek yoktu bende yarım dilim ev böreği yedim :kızgın:
Borek mi yidin detoksda ekmek yerine:oha::tokat: ekmek yememeyi tercih edeydin keskem:tokat:

Back
X