- 16 Şubat 2017
- 2.625
- 4.116
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #195.801
Kızlar eşime patates kizarticam dua edin yemim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Faydali bi ara öğün bisi olmaz 10 dene yi yeterHimm himhimhim pekii sana bukadar yeter ceza
masallah tahmin ettimolsunnn onemli degillllll
tatmin ediyo.
Kiz seyede am bi kulah dondon kac kalori mirak ettm sadece
anlaştıkHimm himhimhim pekii sana bukadar yeter ceza
masallah tahmin ettimolsunnn onemli degillllll
tatmin ediyo.
Kiz seyede am bi kulah dondon kac kalori mirak ettm sadece
Hic agzina sürmezsen yemezsin sakin tadina bakiyim dimeKızlar eşime patates kizarticam dua edin yemim![]()
Tamam 10 a dusuriyim ozaman zaten bitsin daha almama ama iyi geliyo yaFaydali bi ara öğün bisi olmaz 10 dene yi yeterhemen bakiyom
2 top vanilyali dondona bakiyom külahlı
![]()
Kızlar eşime patates kizarticam dua edin yemim![]()
Sende kendine firina atsaydin soslayip hem daha saglikli. Bende patatesi cok severim zor durumKızlar eşime patates kizarticam dua edin yemim![]()
Hee doydumaynen bu hafta böyle geçsin zaten artıda değilsin
benden kısa değilsindir
doydun mu baribnm karnım gurulduyo su an öğle yemeğinde cok yemesem bari
aynen öle ortaya atalım lafıben 54lere incem görür onlar görürler
![]()
aynen bu hafta böyle geçsin zaten artıda değilsin
benden kısa değilsindir
doydun mu baribnm karnım gurulduyo su an öğle yemeğinde cok yemesem bari
aynen öle ortaya atalım lafıben 54lere incem görür onlar görürler
![]()
ilk gün 600 gitti bunun gerçekleşmesi için bugun yarın 900 gitmesi lazımHee 3 gün sonra toplam da 2 bucuk kilo gitse ni guzel olug deaamiiins amin
![]()
Aminnilk gün 600 gitti bunun gerçekleşmesi için bugun yarın 900 gitmesi lazımAmin
![]()
Bencedee
Ayy yaz demek dondurma demeekkkkkBencedeeyazin bos durmuoz biliyosun
![]()
Amaan bisey olmaz okadardan tatlidan iyidir tabi senin icin cok kilosu olanlar icin degil.Ayy yaz demek dondurma demeekkkkkhemen cani istiyo insanin ya
![]()
EVE GİDİNCE ARAYIM BAKALIM YOUTUBEDEN LESLİDE PEK KEYİF ALMIYORUM .. MİGROSTA TWSİT SATIYORLARDI 20TL İPLERİ DE VAR İŞ GÖRÜYOR MU ONLAR ALSAMIYDIM ACABA4 5 dklik abs videolari oluyo onlarla başla istersen kuzum zayifladikca sporla sıkılaşır![]()
ne güzel tarif verdin canım cektiHee doydumsukur Yarabb
bi kaşık çekilmiş yulaf ezmesi bi kasik tambugdayunu 2 yumurta akiyla yaptim 2 buçuk incecik küçük krep cikti yetti valla
ekmek yime oglen
hadi 1 dilim yi dayanamam sen
![]()
Bencedeeyazin bos durmuoz biliyosun
![]()
hiç sevmem dondurmaAyy yaz demek dondurma demeekkkkkhemen cani istiyo insanin ya
![]()
ben 158![]()