Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BENDE SANA GÜLERMİŞİM :KK70::KK70::KK70:

:KK50::KK50:dondurma sevmeyenler derneği :dondurma:

ekmeksiz hadi görim seni :dua::dua:

hafifcenek oh :eğlence:

bende severinnn anam yapıyodu önceden ama bizimki kalorili ve yaglı oluyodu tabisi :KK53::KK53:

48 mi:ruh::ruh::ruh::ruh: ruhum bedenimden ayrılıyorkene:ruh::ruh:

asıl sen ciddi olamazsın :KK70::KK70::KK70: ben sevmiiim ramazanda gözdem de karpuz ve maden suyudur:kk77:

bu alıntı neynn gızz:110:
gülme gomşuna :KK53: ben sana güldüm :KK1:
iyi yimişim dimi :KK8: zayıf olcem ben :KK8: fit olcem :KK8:

bu alıntı neynn gızz:110:
gülme gomşuna :KK53: ben sana güldüm :KK1:
iyi yimişim dimi :KK8: zayıf olcem ben :KK8: fit olcem :KK8:
hep üşengeçlikten gecerken begenip begeip alıntıladım en son toplu yorum yaptım :KK53::KK53: aynı munter munter gibi:KK53::KK53:
incecik olcen sen :KK8::KK8: sonra miden de küçülcek :KK8: herkesler kıskancek seni :KK8:uuu dicekler:KK8: fıstıka bak dicekler :KK8::KK8:yavrum bnm be dicekler :D:Dahahahah :D:D:D:D:D sona dogru koptum ÇD:D:D

hep üşengeçlikten gecerken begenip begeip alıntıladım en son toplu yorum yaptım :KK53::KK53: aynı munter munter gibi:KK53::KK53:
incecik olcen sen :KK8::KK8: sonra miden de küçülcek :KK8: herkesler kıskancek seni :KK8:uuu dicekler:KK8: fıstıka bak dicekler :KK8::KK8:yavrum bnm be dicekler :KK70::KK70:ahahahah :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: sona dogru koptum ÇD:KK70::KK70:

üşengeçlikten ölcez :KK70: ben öyle karıştırıyom diye yapmıyom :confused:
ahahahhaha koptu yaa hayırdır kim yavrum diyomuş bana :cool: beni sevdiceğin silaaa var vuru adamı :silah: ama sis diyebilisiiinissssss :KK36: bunlar bende işe yarıyo hadi hadi biraz daha söyle hoşuma gidiiyii :KK51:

üşengeçlikten ölcez :KK70: ben öyle karıştırıyom diye yapmıyom :confused:
ahahahhaha koptu yaa hayırdır kim yavrum diyomuş bana :cool: beni sevdiceğin silaaa var vuru adamı :silah: ama sis diyebilisiiinissssss :KK36: bunlar bende işe yarıyo hadi hadi biraz daha söyle hoşuma gidiiyii :KK51:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
herkesler begencek seni :KK8: hele nişanlının tarafı:KK8::KK8: ne güzel gelin almışlar dicekler :sus: nerenin güzeli bu incecikmiş dicekler :sus::sus: çıtıpıtı gelin dicekler:KK8: nişanda sen kuğu gibi süzülürkene diğer kızlar seni izlicek onlarda senin gbi olmak isticek:KK8::KK8::KK37:

bende öğle yemeğinde 1 kase corba 1 tabak susuz k.fasulye yogurt yedim 1 dilimde ekmek hiç doymuş hissetmiyorum:işsiz:

Back
X