Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oyle mi yapsam daha kolay ama temiz midir firinin hamuru ekmeknolarak yiyoz dusunmuyozda hamur diye dusununce bir hijyenlik geldi aklima :KK70: yiyem buyusun dimi teysesi aplalari gibi olsunnn :anne:
yap ama halin olmaz cok canin isterse aklinda olsub diye dedim

günaydın beybililililili:halay::halay::halay: listeye haftaya gircen dimiiii:KK51:
bilmiyorm bakalim kuzucum

Parte sonci uyumustur belkimm cvp yokk bende uyucam bi yarim saat yedide kalktimm..
ne uyumasi kiz nerde gorulmus :D lalalala sarki soyluyoz kizimla :D beni hic tanimamissin ben uyaninca uyumam :D :D

Gunaydin kizlar ben dün cok kotu oldum eve gidince surekli istifra ettim afedersiniz wcdende cikamadim su icsem onu bile cikariyodum çok midem bulandi hastaneye gittim en son igne yaptilar sonra kendime geldim dun yediklerimin hepsini cikardum oglen yediğimden sonrada hicbisey yemedim zaten yatmadan once 7 8 tane tuzlu cubuk yedim ilac icicem diye annem zorla yedirdi 60.7 ciktim bu sabahta yani -700
Ayy cok gecmis olsun bebegim baya kötü olmuşsun :dua: bugun iyi msn igne iyi geldi mii:dua::KK74:

Gunaydin kizlar ben dün cok kotu oldum eve gidince surekli istifra ettim afedersiniz wcdende cikamadim su icsem onu bile cikariyodum çok midem bulandi hastaneye gittim en son igne yaptilar sonra kendime geldim dun yediklerimin hepsini cikardum oglen yediğimden sonrada hicbisey yemedim zaten yatmadan once 7 8 tane tuzlu cubuk yedim ilac icicem diye annem zorla yedirdi 60.7 ciktim bu sabahta yani -700
Canim gecmis olsun biseymi dokundu ki neden oyle oldun.
Gunaydin tatliskom:rapci::KK74:
oyty kuzucumm

Ayy benim kilo kafayi yedi yaa puding yedigim gün 500 gr eksi çıkıp 51.7 olmustum dün cok hafif yedim sabah sadece 1 tatli kasigi cikolata yedim ki spor yaptimdi yani bugun 52.5 ciktim:oha: :ruh: Açliktan kivranarah uyudumdu bide:kızgın::ruh:800 gr artiyi haketdecek naptim:KK14: 2 gündür wcye çıkamadım ondan mi kine:ruh: yada en son ihtimal kaptinn kaptinn in gözü değdi :Dahahahahah:D

Ayy benim kilo kafayi yedi yaa puding yedigim gün 500 gr eksi çıkıp 51.7 olmustum dün cok hafif yedim sabah sadece 1 tatli kasigi cikolata yedim ki spor yaptimdi yani bugun 52.5 ciktim:oha: :ruh: Açliktan kivranarah uyudumdu bide:kızgın::ruh:800 gr artiyi haketdecek naptim:KK14: 2 gündür wcye çıkamadım ondan mi kine:ruh: yada en son ihtimal kaptinn kaptinn in gözü değdi :KK70:ahahahahah:KK70:
Olur oyle ama odem olmusundur belki. Hergun tartlma

oy sen 73lerde dogurcan galiba :KK70:
ne diye kavga ettinizzz inşallah büyük biişi değildir
:D arap ati gibi sonradan cosacam kiz :D
Sorma kuzu simdiden cocuk yuzunden basladik tartismaya :mad:
sonra pasanin tansiyonu cikti uyuyordum uyandim olctum ettim neyse sonra yattim yine gece bir uyandim yanimda yok korktum odum patladi bir kalktim gittim tv izlerkeb salonda uyumus cigrimdan ciktim haliyle :sinirli:
soylene soylene aglaya aglaya yattim sabah kalktim konusmadim sirnasiyor ozurdiliyor nasil konusabilirim cok sinirlenmisim uzulmusum :sopa:

Günaydın bebegim:KK68: iyyim siz nasilsiniz bakalim:anneadayı::anne::KK200:
Gunaydin cnmm bebiskomla ben pis kpciskom yuzunden biraz stresli sinirliyikk :KK53:

:KK70: arap ati gibi sonradan cosacam kiz :KK70:
sonra pasanin tansiyonu cikti uyuyordum uyandim olctum ettim neyse sonra yattim yine gece bir uyandim yanimda yok korktum odum patladi bir kalktim gittim tv izlerkeb salonda uyumus cigrimdan ciktim haliyle :sinirli:
soylene soylene aglaya aglaya yattim sabah kalktim konusmadim sirnasiyor ozurdiliyor nasil konusabilirim cok sinirlenmisim uzulmusum :sopa:

Gunaydin cnmm bebiskomla ben pis kpciskom yuzunden biraz stresli sinirliyikk :KK53:
Sen simdi hassassin biraz buyutmus olabilirsin. Uzatma canm bosver onemsiz seyler :) bak bebik etkileniyoooo

Ayy benim kilo kafayi yedi yaa puding yedigim gün 500 gr eksi çıkıp 51.7 olmustum dün cok hafif yedim sabah sadece 1 tatli kasigi cikolata yedim ki spor yaptimdi yani bugun 52.5 ciktim:oha: :ruh: Açliktan kivranarah uyudumdu bide:kızgın::ruh:800 gr artiyi haketdecek naptim:KK14: 2 gündür wcye çıkamadım ondan mi kine:ruh: yada en son ihtimal kaptinn kaptinn in gözü değdi :KK70:ahahahahah:KK70:
ne güzel bi kilo keşkelerim benim olsaaaaaa :D:D:D

:KK70: arap ati gibi sonradan cosacam kiz :KK70:

Hassasim ben dalaşma meniynen diyeydin:KK53: olur arada tartismalar kuzum hele boyle hassas donemlerde esin de sabah kivranmiş affit susaminin babasini:21:

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın

Back
X