Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet hem severim hem doverim gibi oldu :KK70:
Aslinda biliyorum gunduz cok yoruluyor istemsiz kaliyor tv karsisinda bende hamislikten baya erken uyumaya basladim ama asil kizdigim tansiyonun yuksek beni uyandirip olcturmussun ben seni limon icmeye yollamisim sen gitmissin tv nin karsisinda uyuya kalmissin uyaninca ne kadar korktum bir sey oldu diye :KK61:

iyi ol cnm. :KK60: Insan huzurlu olunca kilosunu bile daha rahat veruyor :KK23:

tansiyonu ciktigi icin limon ic dedim limon icmeye gidip sonra tv de uyumasi ona kizdim gece uyandim yoktu yanimda korktum ne olur gelip yatsaydi yanimdaaa :mad:
isim yuzunden tartistik :ıslık:kabul ediyorum abartmis olabilirim :KK8:

Ama yaaa:KK42:
ABARTMIŞIN AZCIK AMA OLSUN :ıslık: SÖYLE ANLAYIŞLI OLSUN HAMİŞSİN SEN:KK53:

canıııım cok geçmiş olsun yaa şimdi nasıl oldunn :110::110::110:
hala kilo sayıklıyosun :tokat::tokat:

iyiyim simdi kuzum halsizlik var sadece :110: Tamam kızma :olamaz:

Tatlim kendine dikkat et cok gecmis olsun. Bol su ic toparlan kiliyu bos ver lutfen sagligin onemli:KK60:

Iyi gibi gidiyor cnm degisiyor. Dombilik oldum sabah 73.7 ciktim :anneadayı: kocisimle de kavga ettim psikolojim accikk bozukk onun disinda iyi sayilirimm :bicak:

Sağol canım su içebiliyorum zaten bitek :(

Ayy cok gecmis olsun bebegim baya kötü olmuşsun :dua: bugun iyi msn igne iyi geldi mii:dua::KK74:
Sağol kuzum:110: iğne iyi geldi evet iyiyim çok sükür sadece halsizlik var ve hiç iştahim yok bütün günn yatmak istiyorum sabah geldiğimden beri yatıyorum ofiste Allahtan yatcak yer var ve kimse yok uyumuşum birazda :dua:

Canim gecmis olsun biseymi dokundu ki neden oyle oldun.
oyty kuzucumm
Sağol canım bilmiyorum neden oldu anlamadım dokuncak bişey yemedim aslında annemde bi kaç gündür böyle salgın varmış sanırım bide spordan terli terli çıkmıstım onceki gün baya üsümüstüm oda etki etmis olabilir şükür iyiyim simdi :olamaz:

çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
,
Sağol canım çok şükür iyiyim simdi halsizlik ve iştahsizlik var sadece

iyiyim simdi kuzum halsizlik var sadece :110: Tamam kızma :olamaz:

Sağol canım su içebiliyorum zaten bitek :KK43:

Sağol kuzum:110: iğne iyi geldi evet iyiyim çok sükür sadece halsizlik var ve hiç iştahim yok bütün günn yatmak istiyorum sabah geldiğimden beri yatıyorum ofiste Allahtan yatcak yer var ve kimse yok uyumuşum birazda :dua:

Sağol canım bilmiyorum neden oldu anlamadım dokuncak bişey yemedim aslında annemde bi kaç gündür böyle salgın varmış sanırım bide spordan terli terli çıkmıstım onceki gün baya üsümüstüm oda etki etmis olabilir şükür iyiyim simdi :olamaz:

,
Sağol canım çok şükür iyiyim simdi halsizlik ve iştahsizlik var sadece
evde birinde böyle bi hastalık varsa wc yi ayırabiliyosan ayır yoksa domestos dök girmeden önce :KK51: bide çeşme suyu mu içiyosunuz bebeğim ondan da olabilir

evde birinde böyle bi hastalık varsa wc yi ayırabiliyosan ayır yoksa domestos dök girmeden önce :KK51: bide çeşme suyu mu içiyosunuz bebeğim ondan da olabilir

kuzum 2 wc var evde annem hergün domestosla yıkıyo zaten olcagı varsa oluyo :( ben hazır su iciyorum ama yemeklerde çayda falan cesme suyu vardır ıllakı

Back
X