Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Coh guzel bir keyfaltuydu:kk77: kendime avuc ici kadar yulaf ve tambugday unuyla çörekcik yaptim yumurtayi da top seklinde hafif akiskan pisirip ustune koydum cok deli bisey oldu:kk77: biçakla minik minik keserek yarim saatte yidim kucucuk seyi:KK70:iyi de doyurdu:kk77:
:D:D:D napcan işte bizde şimdi öğle yemeğine gitcez sen kahvaltıdan yeni kalkmışkene :D:D :tokat:
cok güzel gibi geldi foto cekip ataydın keşkem:KK51:

Gunaydin panpiko:halay: anne cinnet:deli::KK70:bu cinnet babaya ama:KK70:cocunnn suçu yoh:KK70:
Ben cinnet geciremem anam yohhh kizima adiyla hafif yuksek tonla seslensem oda tekrarliyo adini hey gidiiii beni takaan yok :D dun yapma oyle dedim diye agladi gozunde yas yok tabi:işsiz:bide babasi varya o varken resmen ona bakarak agliyo naza gel anaam:ruh:

:kusmuk::işsiz:Boyle bi gundu :kızgın:

Ayy sok oldumm kizlari beklerken senin hamis haberin cok sevindim cnm ustiyormussunuzda zaten Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. :dua: 8 hafta var aramizda :KK46: Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin :dua:
Amin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yaninda

Ayy cok güldüm buna ya:KK70:ahahahajah egil ve sessizce anne cinnet:KK70::KK70::deli:
:KK53::KK53::KK53::KK53: dün akşam yeğenim geldi dizimin dibine bana bakıyo mmızmızlanıyo başladım konusmaya ne istiyosund erdin ne niye böyle yapıyosun cenesini dizime dayadı beni dinliyo hiç sesi cıkmıyo ablamda kız biraz bakim dedi kaşlarımı çattım gülmeye başladı cocuklara komik geliyo galiba pek korkunc olmuyoz anlaşılan :DD:D:D

:KK70::KK70::KK70: napcan işte bizde şimdi öğle yemeğine gitcez sen kahvaltıdan yeni kalkmışkene :KK70::KK70: :tokat:
cok güzel gibi geldi foto cekip ataydın keşkem:KK51:
Ayy hee bu sefer kahvalti gec oldu biraz:D hee bek guzeldi ama gözüm dönünce yemeye odaklandim resim gelmedi ahlima:sus: saga da yapam:sus:

hafta sonu mesaisi 80tl falan yapıyo :sus::sus::sus::sus:
bende pırasa yapcem pazar gününe bol limonlu :kk77:
Ovv iyiymis 80 tl :sus:bundan kimseye bahsetmiyoruz ikimiz kırışıyoruz :sus:oki:sus:
Pirasaaa en en en sevdigim sebze yemegi olabiliii bugun pazara gidicek esim bende aldiriyim:kk77:

Ben cinnet geciremem anam yohhh kizima adiyla hafif yuksek tonla seslensem oda tekrarliyo adini hey gidiiii beni takaan yok :KK70: dun yapma oyle dedim diye agladi gozunde yas yok tabi:işsiz:bide babasi varya o varken resmen ona bakarak agliyo naza gel anaam:ruh:
Oo sen alıştırmışın anam hahettin bunu:D ben kizimin gozune bahinca:KK20: boyle olur:ruh: derrrmisim saha kizz:KK70: benimkide pek tinlamaz beni ama acik gorhar benden kizarim diye:ıslık: bazen tvde yaramaz çocuk görünce ben boyle yapsam anne cinnet diyo:KK70: kurallarimin bozulmasindan hic haz itmem disiplin bende buro karismayin:KK70:

:KK53::KK53::KK53::KK53: dün akşam yeğenim geldi dizimin dibine bana bakıyo mmızmızlanıyo başladım konusmaya ne istiyosund erdin ne niye böyle yapıyosun cenesini dizime dayadı beni dinliyo hiç sesi cıkmıyo ablamda kız biraz bakim dedi kaşlarımı çattım gülmeye başladı cocuklara komik geliyo galiba pek korkunc olmuyoz anlaşılan :KK70:D:KK70::KK70:
Yok kiz bide koca adam gibi kavgaya tutuşurlar simdiki cocuklar çeneli doğmuş susmilarr gorhmilaarr:D

Oo sen alıştırmışın anam hahettin bunu:KK70: ben kizimin gozune bahinca:KK20: boyle olur:ruh: derrrmisim saha kizz:KK70: benimkide pek tinlamaz beni ama acik gorhar benden kizarim diye:ıslık: bazen tvde yaramaz çocuk görünce ben boyle yapsam anne cinnet diyo:KK70: kurallarimin bozulmasindan hic haz itmem disiplin bende buro karismayin:KK70:
hahahahahahahahahahaha cocuk korkmus napsin :KK70: anne cinnet diyooo :KK70: hahahahah kizini yolla bana duvara tirmansin :KK70:
Benimki simdi findiklari gitti tava aldi tavaya koydu:işsiz: sonra gitti kase aldi geldi onlari kaseye koydu ban a getirdi. :KK70: bende yedim bitane beeendinmii diyo hahahaahahahahahahahaha
Ve findiklari yere dokuyoo koltugun altina kaciyo:ruh:

IMG_8114.webp
:kahve:Az yiyin az:KK51:

hahahahahahahahahahaha cocuk korkmus napsin :KK70: anne cinnet diyooo :KK70: hahahahah kizini yolla bana duvara tirmansin :KK70:
Benimki simdi findiklari gitti tava aldi tavaya koydu:işsiz: sonra gitti kase aldi geldi onlari kaseye koydu ban a getirdi. :KK70: bende yedim bitane beeendinmii diyo hahahaahahahahahahahaha
Ve findiklari yere dokuyoo koltugun altina kaciyo:ruh:
Ayy sen anlatirken bana fenalik geldii:D :skandal:elleme kizim dokunma kizim oyuncaklarinla oyna kizim evimizin süsüyle oynanmaz kizim benimki boyle büyüdü :KK53:

Back
X