- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.401
Ahaha kiz Allah seniolsun ayın 5 ine kaldı şunun şurasında
acaba sebze mi alsna giderken canım çektiydi dersin![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha kiz Allah seniolsun ayın 5 ine kaldı şunun şurasında
acaba sebze mi alsna giderken canım çektiydi dersin![]()
Coh guzel bir keyfaltuydukendime avuc ici kadar yulaf ve tambugday unuyla çörekcik yaptim yumurtayi da top seklinde hafif akiskan pisirip ustune koydum cok deli bisey oldu
biçakla minik minik keserek yarim saatte yidim kucucuk seyi
iyi de doyurdu
![]()
Sagol canim amin insallahgunaydin kızlar
çok yogunum canım ugrayamiyorum hiç
Mavi boncukkk hayırlı olsun kuzum
sağlıkla al kucagina inşallah
![]()
hafta sonu mesaisi 80tl falan yapıyoAhaha kiz Allah seniiyi fikig
oldu bil
![]()
Ayy cok güldüm buna yakimse duymasınkızınınkulağına eğil ve de ki ''ANNE CİNNET''
ay kız yok demeee korkar bide sonra üzülürm o ne öyle psikopat anneler gibi
![]()
Amin canim sagolasinÇok çok tebrik ederim, çok sevindim :)) allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin. :))
Ben cinnet geciremem anam yohhh kizima adiyla hafif yuksek tonla seslensem oda tekrarliyo adini hey gidiiii beni takaan yokGunaydin panpikoanne cinnet
bu cinnet babaya ama
cocunnn suçu yoh
![]()
Evet canin lutfen ama dogurur dogurmaz burdayim kabul edersenizay gercekten miiiiikuzuum rabiim kcagına almayı analı babalı büyütmeyi nasip etsinn
o zaman seni izine ayırıyorum bu hafta![]()
bencedeeeeee bende kiziyorum
dimi dimi odaklansıınnnben hala kaydediyom spor listesini iteyen olursada poncik bakmazsa diye
yarışma ruhuda kalmadı zati listeyi baştan düzenlesin yapsın bunları hep
@poncikbirgelincik
Amin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yanindaBoyle bi gundu
Ayy sok oldumm kizlari beklerken senin hamis haberin cok sevindim cnm ustiyormussunuzda zaten Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.8 hafta var aramizda
Rabbim en kisa zamanda isteyen herkese nasip etsin
![]()
Ayy cok güldüm buna yaahahahajah egil ve sessizce anne cinnet
![]()
Ayy hee bu sefer kahvalti gec oldu biraznapcan işte bizde şimdi öğle yemeğine gitcez sen kahvaltıdan yeni kalkmışkene
![]()
cok güzel gibi geldi foto cekip ataydın keşkem![]()
Ovv iyiymis 80 tlhafta sonu mesaisi 80tl falan yapıyo
bende pırasa yapcem pazar gününe bol limonlu![]()
Oo sen alıştırmışın anam hahettin bunuBen cinnet geciremem anam yohhh kizima adiyla hafif yuksek tonla seslensem oda tekrarliyo adini hey gidiiii beni takaan yokdun yapma oyle dedim diye agladi gozunde yas yok tabi
bide babasi varya o varken resmen ona bakarak agliyo naza gel anaam
![]()
Tam da vaktinde olmus beraber arkadas gibi buyurler tekrar hayirli olsun canimAmin canim istiyorduk yasim 30 a dayandi daha da doguramam diye ogluma arkadas olsun dedik gurbetteyiz kimse yok yaninda
Yok kiz bide koca adam gibi kavgaya tutuşurlar simdiki cocuklar çeneli doğmuş susmilarr gorhmilaarrdün akşam yeğenim geldi dizimin dibine bana bakıyo mmızmızlanıyo başladım konusmaya ne istiyosund erdin ne niye böyle yapıyosun cenesini dizime dayadı beni dinliyo hiç sesi cıkmıyo ablamda kız biraz bakim dedi kaşlarımı çattım gülmeye başladı cocuklara komik geliyo galiba pek korkunc olmuyoz anlaşılan
D
![]()
hahahahahahahahahahaha cocuk korkmus napsinOo sen alıştırmışın anam hahettin bunuben kizimin gozune bahinca
boyle olur
derrrmisim saha kizz
benimkide pek tinlamaz beni ama acik gorhar benden kizarim diye
bazen tvde yaramaz çocuk görünce ben boyle yapsam anne cinnet diyo
kurallarimin bozulmasindan hic haz itmem disiplin bende buro karismayin
![]()
Ayy sen anlatirken bana fenalik geldiihahahahahahahahahahaha cocuk korkmus napsinanne cinnet diyooo
hahahahah kizini yolla bana duvara tirmansin
Benimki simdi findiklari gitti tava aldi tavaya koydusonra gitti kase aldi geldi onlari kaseye koydu ban a getirdi.
bende yedim bitane beeendinmii diyo hahahaahahahahahahahaha
Ve findiklari yere dokuyoo koltugun altina kaciyo![]()