Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:temizlik::temizlik::temizlik::temizlik::temizlik: pek severim ama güneş olcak cam kapı açılcak:temizlik::temizlik:

iyi bari 8 de uyuyomuş :KK70::KK70::KK70: kreşe mi gönderseniz accep yaşıda kaçtı:KK46:
4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gecti:anne: cok istedim kreşe gondermeyi ama kismet olmadi:dua:

Accik iki santim aldir temem o zamanHoppasende cimirtisi alacan paraylan 3 kutu boya al:tokat: kiyma guzel saclarina:süslü: acik daha turumcumsu boyasana yaza yakisir sene de cok yakisir:sus:
bende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyo:63:
senide boyayak mı:KK8:

4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gecti:anne: cok istedim kreşe gondermeyi ama kismet olmadi:dua:
dini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bize :KK46:ana okuluda güzel sayıları öğretiyolar bi sürü ödev veriyolar:kahve:

Tabi cocuu cok sıkmamak en iyisi:sus:
Evt aynennnnnn
bana baaarrrmaaaaa he :KK70::KK70::KK70::

evcilik mi oynuyonuz siz:KK53::KK53::KK53:

oyyyyyyyyyy:ruh::ruh::ruh::ruh::ruh:

temem:KK23:

:deli::deli::deli::deli::deli:ahhhaha :KK70:

ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimm:silah:

sen sus :tokat::tokat::tokat:
Evet oynuyoruzz :D
Bana baarmaa demiyo benimki :ruh:napiyim dogurmasaydin sende beni şımarık dogurmussun o da senin suçun diyo:oha:
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah :D
Ilerde kesin oda oyle der :D

bende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyo:63:
senide boyayak mı:KK8:
Hee güneş gibim parlarsın yaz gunesimmm:KK8: ben 2 3 sene ombre kullandım kendi saçımın üstüne cok da guzel oliyodu:sus: sonra bi gafletle :KK53:full sarı yaptirdim sacımı :KK53: olmadi tabi 1 hafta sonra evde sacımı kahveye boyadim simdi ellemiyom hic memnunum kaffeden :KK53:

Evt aynennnnnn

Evet oynuyoruzz :KK70:
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah :KK70:
Ilerde kesin oda oyle der :KK70:
Ahahahahh:D ayy yok simdiki cocuklara laf yetistirilmiyo:D benimki simdiden ergen kiz triplerinde :D

Hee güneş gibim parlarsın yaz gunesimmm:KK8: ben 2 3 sene ombre kullandım kendi saçımın üstüne cok da guzel oliyodu:sus: sonra bi gafletle :KK53:full sarı yaptirdim sacımı :KK53: olmadi tabi 1 hafta sonra evde sacımı kahveye boyadim simdi ellemiyom hic memnunum kaffeden :KK53:
ayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdı :KK51::KK51::KK51:ama bn karamel seviyim :rolleyes:

dini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bize :KK46:ana okuluda güzel sayıları öğretiyolar bi sürü ödev veriyolar:kahve:
Ayy ni guzelll keske bizde gönderseydik ben evde ogretiyorum subhanekeyi ogrendi yemekten önce besmele cekiyo doyunca elhamdulillah diyo:21:yavas yavas ogretiyorum biseyler:21: hee anaokulu bek iyi olacak:kahve:ben kizima sayilari ogrettim:kahve: ingizlice 10 a kadar da sayabiliyo:kahve:butun renklerin ingilizcesini de biliyo:kahve: bi kac ingizlizce kelime de biliyo kus balik araba cicek felan gibim:kahve: ben günde çocuğunu öven teyze:kahve::KK70::KK70:

Back
X