- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.441
temizlik yap sendeSıkılıyomhava cok kasvetli
eşimde tek izin gününde amcasiyla işi varmiş kahvaltisini yapti gitti
hak mi bu ben de gezaacamm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
temizlik yap sendeSıkılıyomhava cok kasvetli
eşimde tek izin gününde amcasiyla işi varmiş kahvaltisini yapti gitti
hak mi bu ben de gezaacamm
![]()
Kestirmaaaheee iyi git madem dedibugün saçımı kestirmeye gitccem galiba
![]()
dil papuç mubarekkkkkBana baarmaa demiyo benimkinapiyim dogurmasaydin sende beni şımarık dogurmussun o da senin suçun diyo
![]()
Hee bana temizlik kalditemizlik yap sendeevde olmak cok güzeellll
![]()
Hic susmazdil papuç mubarekkkkk![]()
kırıldı coookk hem kestirmezsem 3 kutu boya gitcek 2 kutu yetmiyoKestirmaaaben uzun saç seviyom
hele kivircik saclarda
keskem benim sacim kivircik ossaydi
![]()
Hee bana temizlik kaldizaten temiz ev bi süpürük yapam toz alam barim
![]()
iyi bari 8 de uyuyomuşHic susmazsabah 8 aksam 8 konuşur
aksam 8 de de uyuğ ahilli gizim
![]()
Accik iki santim aldir temem o zamankırıldı coookk hem kestirmezsem 3 kutu boya gitcek 2 kutu etmiyo![]()
4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gectipek severim ama güneş olcak cam kapı açılcak
iyi bari 8 de uyuyomuşkreşe mi gönderseniz accep yaşıda kaçtı
![]()
bende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyoAccik iki santim aldir temem o zamansende cimirtisi alacan paraylan 3 kutu boya al
kiyma guzel saclarina
acik daha turumcumsu boyasana yaza yakisir sene de cok yakisir
![]()
dini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bize4 buçuk yaşında benim kiz bu sene anaokuluna gidicek büyüdü artik kres yaşi gecticok istedim kreşe gondermeyi ama kismet olmadi
![]()
Evt aynennnnnnTabi cocuu cok sıkmamak en iyisi![]()
Evet oynuyoruzzbana baaarrrmaaaaa he:
evcilik mi oynuyonuz siz
oyyyyyyyyyy
temem
ahhhaha
ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimm
sen sus![]()
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahahBana baarmaa demiyo benimkinapiyim dogurmasaydin sende beni şımarık dogurmussun o da senin suçun diyo
![]()
Hee güneş gibim parlarsın yaz gunesimmmbende istiyommm kiralık aşktaki defne gibi olsun istiyom ama tuttramıyom hep koyu kalıyo
senide boyayak mı![]()
AhahahahhEvt aynennnnnn
Evet oynuyoruzz
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah
Ilerde kesin oda oyle der![]()
bana baaarrrmaaaaa he:
evcilik mi oynuyonuz siz
oyyyyyyyyyy
temem
ahhhaha
ama ben bu hafta cok çalıştım nee ediiiimm
sen sus![]()
ay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktumEvt aynennnnnn
Evet oynuyoruzz
hahahahahaah baaarmaa benimki bide sus diyorum inadina oea bana cuuuusssss yani sus diyo ahahahahahah
Ilerde kesin oda oyle der![]()
ayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdıHee güneş gibim parlarsın yaz gunesimmmben 2 3 sene ombre kullandım kendi saçımın üstüne cok da guzel oliyodu
sonra bi gafletle
full sarı yaptirdim sacımı
olmadi tabi 1 hafta sonra evde sacımı kahveye boyadim simdi ellemiyom hic memnunum kaffeden
![]()
Ayy ni guzelll keske bizde gönderseydik ben evde ogretiyorum subhanekeyi ogrendi yemekten önce besmele cekiyo doyunca elhamdulillah diyodini kreşler oluyomş ablam gönderdi büyük yeğenimi duaları fln öğretmişler hep sofra duası okuyo şimdi bizeana okuluda güzel sayıları öğretiyolar bi sürü ödev veriyolar
![]()