Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdı :KK51::KK51::KK51:ama bn karamel seviyim :rolleyes:
Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyo:D tenim koyu degil ama kas goz yok sari yakismiyi:KK51:bende sari bek seviyom :olamaz: Karamel hele hic olmiyo bana :KK70: aama senin süt tenjne olar:KK8:

Ayy ni guzelll keske bizde gönderseydik ben evde ogretiyorum subhanekeyi ogrendi yemekten önce besmele cekiyo doyunca elhamdulillah diyo:21:yavas yavas ogretiyorum biseyler:21: hee anaokulu bek iyi olacak:kahve:ben kizima sayilari ogrettim:kahve: ingizlice 10 a kadar da sayabiliyo:kahve:butun renklerin ingilizcesini de biliyo:kahve: bi kac ingizlizce kelime de biliyo kus balik araba cicek felan gibim:kahve: ben günde çocuğunu öven teyze:kahve::KK70::KK70:
:D:D:D:D bnm kızda tıp kazandı teyzesi :D:D:D:D
öğrensin öğrensin ben fransızca öğrenmek istiyom ama cesaret edemiyom bna da öğretsen ya:KK53:

ay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktum :KK70::KK70::KK70::KK70:
Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyi:KK57: anasina vuruyi:KK57:ta carsaflara kadar söküyo:KK57:boyle izliyom onu :KK57: Gorumcem ayni dayisina cekmis diyo esime yani:KK70:korktum oglan cocugundan:KK70:

Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyo:KK70: tenim koyu degil ama kas goz yok sari yakismiyi:KK51:bende sari bek seviyom :olamaz: Karamel hele hic olmiyo bana :KK70: aama senin süt tenjne olar:KK8:
:KK23::KK23::KK23:olar dimi:KK23:
bnm kaşlarım yok dencek kadar az :sus: gürleşmiyoda bi türlü:sus:

aynı anda hem nişanlıma mesaj hem buraya yazarsam böyle olur kuzum yerine aşkım yazdım buraya zor düzelttim :D:D:D:D:D:D::DD:

sen beni listeye almıyonnnnn
bende seni spor listesinden atiiim mi heeeeeeee:KK76:
demek tehdiiiittttt :tokat: sen beni silemennn :süslü:

Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyi:KK57: anasina vuruyi:KK57:ta carsaflara kadar söküyo:KK57:boyle izliyom onu :KK57: Gorumcem ayni dayisina cekmis diyo esime yani:KK70:korktum oglan cocugundan:KK70:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:kız gibi oğlan yetiştiririm ben :D:D:

Back
X