- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.461
Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyoayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdıama bn karamel seviyim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyoayyy sarı saça pek özeniyiimm niye olmadıkine sana yakışırdıama bn karamel seviyim
![]()
Bencede korkmalisin iyice saldinnnsenden koorkuyommmm![]()
Ayy ni guzelll keske bizde gönderseydik ben evde ogretiyorum subhanekeyi ogrendi yemekten önce besmele cekiyo doyunca elhamdulillah diyoyavas yavas ogretiyorum biseyler
hee anaokulu bek iyi olacak
ben kizima sayilari ogrettim
ingizlice 10 a kadar da sayabiliyo
butun renklerin ingilizcesini de biliyo
bi kac ingizlizce kelime de biliyo kus balik araba cicek felan gibim
ben günde çocuğunu öven teyze
![]()
Teyze m amleiyat oldu onu bekliyorum canımgünaydın kuzum geçmiş olsn canım hayırdır ?
ben yapamıyom![]()
Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyiay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktum![]()
Ahahahahhayy yok simdiki cocuklara laf yetistirilmiyo
benimki simdiden ergen kiz triplerinde
![]()
hahhahahaay oğluşum olsun benim ya bu ne kızlardan korktum![]()
Bencede korkmalisin iyice saldinnn![]()
Giz benim kaş kurtarmiyi bek kalin telleri ben esmerim diye bağırıyotenim koyu degil ama kas goz yok sari yakismiyi
bende sari bek seviyom
Karamel hele hic olmiyo bana
aama senin süt tenjne olar
![]()
Çok teşekkür ederim tatlım teyzem ameliyattan çıktı bende onu bekliyoeum Fırsat olmadı canımGecmis olsun canim neden hastanedeydin![]()
Sağa da anan ogretsin banenebnm kızda tıp kazandı teyzesi
öğrensin öğrensin ben fransızca öğrenmek istiyom ama cesaret edemiyom bna da öğretsen ya![]()
aa dimi dogru unuttumdu ben onu haber et emi kuzumTeyze m amleiyat oldu onu bekliyorum canım
Ayy bende hayirlisi diyom ama bide oglan cocugunu tadmak istiyo insanhahahahahaha kizlarr boylee
hahhahahaikinciye bende istiyorum ikiside olsada sevinirim
baska terciih yok zati
ilkte cok istiodum kiz olsun diye
anam biliyo yalnız hee onların zamanında fransızca okutuluyolmsSağa da anan ogretsin banenebenim kizda 2 kere tip okudu hanim
yetmedi bu sene bi da tip okucak
![]()
Hee olar bek datli olar içime oyle doguyoolar dimi
bnm kaşlarım yok dencek kadar azgürleşmiyoda bi türlü
![]()
Ciiddi mi giz essah biliyi mianam biliyo yalnız hee onların zamanında fransızca okutuluyolms
bnm kız 4 tıp 3 hukuk fakültesi bitirdi teyzesi 60yaşında kendisi:
demek tehdiiiitttttsen beni listeye almıyonnnnn
bende seni spor listesinden atiiim mi heeeeeeee![]()
Gorumcemin oglu var camasir makinasinin üstünden inmiyo oyuncaklari cat cat kapilara vuruyianasina vuruyi
ta carsaflara kadar söküyo
boyle izliyom onu
Gorumcem ayni dayisina cekmis diyo esime yani
korktum oglan cocugundan
![]()
aynı anda hem nişanlıma mesaj hem buraya yazarsam böyle olur kuzum yerine aşkım yazdım buraya zor düzelttim:
D:
demek tehdiiiitttttsen beni silemennn
kız gibi oğlan yetiştiririm ben
: