- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.501
jötemAhaha keske acik bi kac kelime sana da ogreteydi giz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
jötemAhaha keske acik bi kac kelime sana da ogreteydi giz![]()
kiz senin miden benim midemin ceyregi herhaldeben sadece bu ara öğünlerle 3 gün beslenirim şahsen![]()
oo oo sabah sabah yikanmis poncik yer teysesi mis kokulardannGunaydin kizlar ancak gelebildim. Sabah esim kizima meyve suyu vermis oda sagolsun butun ustune dokmus yatagina gecmis.kizimi fln yikadim ay ancak bakabildim.![]()
tatlisim dunku menumu paylastim bakabildin mi saglikli xok ara vermeden her seyden yemeye calisiyorum 5 ayimiz dolacak azicik kaldiDusunuyorum bakalim simdilik herkes relxx
kiz sen kac aylik oldunnn almaman normal olabilir ama neler yiyosun merk ediyorum?
kaptinn hamileleri hic bir listede bulundurmayalim
Sayenizde bebiskoooYok zaten beslenir yani kuzusunu guzel besler munterimmunter
Ama yinede biz hic bir listede hamile bulundurmayalim karar verilmistir![]()
ahhaahhhaa: bak nasılda biliyon
diyet gruplarının sokagından bile geçemen ondan sonra
şaka kııız![]()
mimkindirkiz senin miden benim midemin ceyregi herhalde
oo oo sabah sabah yikanmis poncik yer teysesi mis kokulardann
seni dusunemiyorum ama @ParteMoralll
tatlisim dunku menumu paylastim bakabildin mi saglikli xok ara vermeden her seyden yemeye calisiyorum 5 ayimiz dolacak azicik kaldi
ben bildirim yaparim yine olur mu kopmak iatemiyorum sizden sefiyom sizi burayi
Sayenizde bebiskooo![]()
Gün bendeydi ya hizmetten bişey yemeye vakit olmadı yosaagünde neler yidin de bakimhani kilo bildirimi
![]()
ben böyle tehdit etmem adres ver bana adresaahahhahadabi dabiiii şakaynan garışık tehdit seziyorum alttan alttannnnnn
![]()
yaa halbukim ne güzel veriyodunnnGün bendeydi ya hizmetten bişey yemeye vakit olmadı yosaaşaka şaka..
Tatlım ben hala regl olmadım kilo yine sabit yoksa bu spor ve diyetle çok rahat kilo verirdim..bir de tiroid yine durdu galiba rahatsızlık veriyo anlıyorum..bu araki sıkıntılı dönem beni mahvetti..
ben böyle tehdit etmem adres ver bana adres![]()
Daha yeni gittim canım herşey normaldi stres kesinlikle yasak yoksa bütün hormonlar altüst oluyo..sinirli oluyorum adet düzensizliği kalp çarpıntısı yapiyo tabi kilo vermeyi de etkiliyo..yaa halbukim ne güzel veriyodunnnbi doktora mı gitsen kuzum rahatsız ediyo mu saglıgını etkiliyo mu durdugunda
ahahahha 163müşmüşmüşmüşmüşşşşşDtm sonra veririm hatırlat
az önce boyumu ölçtüm 159,5 çıktıinşallah yanlıştır
![]()
oyyy ne cok sey etkiliyomşşşDaha yeni gittim canım herşey normaldi stres kesinlikle yasak yoksa bütün hormonlar altüst oluyo..sinirli oluyorum adet düzensizliği kalp çarpıntısı yapiyo tabi kilo vermeyi de etkiliyo..
ahahahha 163müşmüşmüşmüşmüşşşşşD:
![]()
YAW HE HEEE1,5belkim yanlıştır doğrusunu öğrencem
![]()
YAW HE HEEE![]()
İyi iyi ağrıcak ki nerelerin çalıştığını görecennspor her zaman iyi bişey değilmiş demek ki
![]()
Bi kere basta erkek çocuklarıni babalari kudurtuyohiçte sevmem öle erkekleri![]()