Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben sadece bu ara öğünlerle 3 gün beslenirim şahsen :KK70::KK70::KK70::KK70:
kiz senin miden benim midemin ceyregi herhalde :D

Gunaydin kizlar ancak gelebildim. Sabah esim kizima meyve suyu vermis oda sagolsun butun ustune dokmus yatagina gecmis.kizimi fln yikadim ay ancak bakabildim.:ruh:
oo oo sabah sabah yikanmis poncik yer teysesi mis kokulardann :KK46:
seni dusunemiyorum ama @ParteMoralll :KK48:

Dusunuyorum bakalim simdilik herkes relxx
kiz sen kac aylik oldunnn almaman normal olabilir ama neler yiyosun merk ediyorum?

kaptinn kaptinn hamileleri hic bir listede bulundurmayalim
tatlisim dunku menumu paylastim bakabildin mi saglikli xok ara vermeden her seyden yemeye calisiyorum 5 ayimiz dolacak azicik kaldi:rapci:
ben bildirim yaparim yine olur mu kopmak iatemiyorum sizden sefiyom sizi burayi :KK200:

Yok zaten beslenir yani kuzusunu guzel besler munterim munter munter :KK200:

Ama yinede biz hic bir listede hamile bulundurmayalim karar verilmistir:mapus:
Sayenizde bebiskooo :KK60:

kiz senin miden benim midemin ceyregi herhalde :KK70:

oo oo sabah sabah yikanmis poncik yer teysesi mis kokulardann :KK46:
seni dusunemiyorum ama @ParteMoralll :KK48:

tatlisim dunku menumu paylastim bakabildin mi saglikli xok ara vermeden her seyden yemeye calisiyorum 5 ayimiz dolacak azicik kaldi:rapci:
ben bildirim yaparim yine olur mu kopmak iatemiyorum sizden sefiyom sizi burayi :KK200:

Sayenizde bebiskooo :KK60:
mimkindir :KK53::KK53::KK53::KK53:

oohhh 5ay olmş sen kilo almadın ne güzellll:KK51: bebiş ne alemde kilosu yerinde miymişş

günde neler yidin de bakim :sopa::sopa: hani kilo bildirimi:KK28:
Gün bendeydi ya hizmetten bişey yemeye vakit olmadı yosaa :KK70:şaka şaka..
Tatlım ben hala regl olmadım kilo yine sabit yoksa bu spor ve diyetle çok rahat kilo verirdim..bir de tiroid yine durdu galiba rahatsızlık veriyo anlıyorum..bu araki sıkıntılı dönem beni mahvetti..

Gün bendeydi ya hizmetten bişey yemeye vakit olmadı yosaa :KK70:şaka şaka..
Tatlım ben hala regl olmadım kilo yine sabit yoksa bu spor ve diyetle çok rahat kilo verirdim..bir de tiroid yine durdu galiba rahatsızlık veriyo anlıyorum..bu araki sıkıntılı dönem beni mahvetti..
yaa halbukim ne güzel veriyodunnn:KK1: bi doktora mı gitsen kuzum rahatsız ediyo mu saglıgını etkiliyo mu durdugunda

yaa halbukim ne güzel veriyodunnn:KK1: bi doktora mı gitsen kuzum rahatsız ediyo mu saglıgını etkiliyo mu durdugunda
Daha yeni gittim canım herşey normaldi stres kesinlikle yasak yoksa bütün hormonlar altüst oluyo..sinirli oluyorum adet düzensizliği kalp çarpıntısı yapiyo tabi kilo vermeyi de etkiliyo..

Daha yeni gittim canım herşey normaldi stres kesinlikle yasak yoksa bütün hormonlar altüst oluyo..sinirli oluyorum adet düzensizliği kalp çarpıntısı yapiyo tabi kilo vermeyi de etkiliyo..
oyyy ne cok sey etkiliyomşşş:KK57:

14. TAKİM 514. ETAP***

06derya(70.6///%)hamilelik nedeniyle bildirimsiz izine ayrıldı
nuffiun(72.8/72,50/0,30/0,42%)
zuzuzuzu1234 (67.2/66.7/0,5/%0,74)
elaalemi( 57.1/0/0/%0)sabit
Marul_Anne(55.8///%)
Alina_ (60.8/59.3/1.5/%2.47)
keptinn( 55.7/55.3/0.4/%0,14)
510.etapta bildirimsiz izine ayrıldı yüzdesi 5e bölündü

14. Takım Ortalama:%0,539

@Marul_Anne bi tek sen kaldın bildirim yapmayan canım? saat 3 kadar bildirim yapmış olman gerekirdi

ne yorucu stresli bir gün
01 /02 ayların muhtasarını vermemişim bir mükellefin :ruh::ruh: sabah beri onun stresini yaşıyorum

Back
X