Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah 1 cay kaşığı tarçınlı bal nescafe
Kahvaltı: yulaf ezmesi ve tambugday unuyla ekmekcik (avuc ici kadar), 1 yumurta, az kasar, peynir, kahvaltılık sos, 3-4 zeytin
Ogle: 2 kaşık granola, 1 bardak süt
Ara: nescafe
Aksam: 3 kaşık kavrulmuş ıspanak üstüne avuc ici büyüklüğünde köfte, 1 kaşık patates püresi, yarim bardak light kola
Su 1 litre ama bucuga tamamlarim
Spor
30 dk twist shape
13 dk iç dış bacak videosu
8 dk selulit hareketleri videosu:KK69:

Menüm
Kahvaltı: yulaf ezmesi ve tambugday unuyla ekmekcik (avuc ici kadar), 1 yumurta, az kasar, peynir, kahvaltılık sos, 3-4 zeytin
Aksam: 3 kaşık kavrulmuş ıspanak üstüne avuc ici büyüklüğünde köfte, 1 kaşık patates püresi, yarim bardak light kola
Spor
30 dk twist shape
Oh oh maşallah :)

kaptinn kaptinn çöpü kova içine iterken elim kırık tabakla kova arasına sıkıştı. 5 dikiş atıldı. Evde büyük bağrış çağrış olunca kızım çok korktu.. Tüm bunları yaşarken İnternete girmek aklıma gelmedi kusura bakmayın.. Bi önemi kaldı mı bilmiyorum kilom: 55.4

Sınavlarım var, giremeyeceğim. Herşey için teşekkür...

Menüm
Spor
30 dk twist shape
Pek güzel olmuş :KK51:herseyler çok güzel :süslü:

kaptinn kaptinn çöpü kova içine iterken elim kırık tabakla kova arasına sıkıştı. 5 dikiş atıldı. Evde büyük bağrış çağrış olunca kızım çok korktu.. Tüm bunları yaşarken İnternete girmek aklıma gelmedi kusura bakmayın.. Bi önemi kaldı mı bilmiyorum kilom: 55.4

Çok geçmiş olsun canim :110:
İzine mi ayriliyosun bi daha gelmicek misin tam olarak anlayamadım ben

İyi geceler kizlar,bugun gunduz ogunlerini gayet iyui gecirdim,ancak aksam yemeginde bitaz zaruri sebeplerden dolayi esnekmyedim.bakalim yarina etkisi nasil olacak merak ediyorum.:KK39:

Cok gecmis olsun canim ,cok ciddi birsey yasamissin ,acil sifalar versin allahim.

Bugun,
Kahvalti,
Bir yumurtdan omlet,bir etimek,bir dilim peynir,bir tatli kasigi kahvalti sosu ve cay
Ara,
Oglen,
İki kasik yogurt
Bir kaseden az yesil fasulye
Bir dilim peynir
Ara,
Sutlu nescafe bir fincan
Ada cayi
Uc yulafli biskuvi
Akdsami yazmiyim kizlar,biraz tereddut ettim,vicdan yaptim ama,guzeldi.

Back
X