- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.581
Ama boyum minnacikİnanmaz yalan atma boyle degildir55 kilosin sen kendine gel
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama boyum minnacikİnanmaz yalan atma boyle degildir55 kilosin sen kendine gel
![]()
Herkesler gezmelere hazirliktaHafta sonuna hazırlık mı ne :)
Aynen tatlım :)Herkesler gezmelere hazirlikta![]()
Ay evet bende sevmedim 1 kere yapmıştımSonuc listelerini sen mi hazirlicankolay gilsin hic sevmem
bakacan tek tek hepsinin yuzdelerini yazacan sonra siralamaya sokacan
![]()
Minigim menimAma boyum minnacik![]()
Beenden ötürü degelAy evet bende sevmedim 1 kere yapmıştımhep sizden ötürü ceza aldik onun icinnn
![]()
Oh oh maşallah :)Menüm
Sabah 1 cay kaşığı tarçınlı bal nescafe
Kahvaltı: yulaf ezmesi ve tambugday unuyla ekmekcik (avuc ici kadar), 1 yumurta, az kasar, peynir, kahvaltılık sos, 3-4 zeytin
Ogle: 2 kaşık granola, 1 bardak süt
Ara: nescafe
Aksam: 3 kaşık kavrulmuş ıspanak üstüne avuc ici büyüklüğünde köfte, 1 kaşık patates püresi, yarim bardak light kola
Su 1 litre ama bucuga tamamlarim
Spor
30 dk twist shape
13 dk iç dış bacak videosu
8 dk selulit hareketleri videosu![]()
Çok guzelll akşam a salata da olaymiiss şahane olcakmisKızlar menüm sabah yumurta zeytin peynir
Öğlen çorba yoğurt dört köfte
Akşam ': altı yedi kasik bezelye yemeği bide çilek
Kendi kendimi yaktım şu anMinigim menimo gobek oyleyse sen 50 olacan o zaman
hadi bahalim
![]()
Oy yerimBeenden ötürü degelsizden ötürü
hazilla
esim iste olsaydi ben yapardim ki
ama evde yapamam ki
![]()
Pek güzel olmuşMenüm
Sabah 1 cay kaşığı tarçınlı bal nescafe
Kahvaltı: yulaf ezmesi ve tambugday unuyla ekmekcik (avuc ici kadar), 1 yumurta, az kasar, peynir, kahvaltılık sos, 3-4 zeytin
Ogle: 2 kaşık granola, 1 bardak süt
Ara: nescafe
Aksam: 3 kaşık kavrulmuş ıspanak üstüne avuc ici büyüklüğünde köfte, 1 kaşık patates püresi, yarim bardak light kola
Su 1 litre ama bucuga tamamlarim
Spor
30 dk twist shape
13 dk iç dış bacak videosu
8 dk selulit hareketleri videosu![]()
Çok geçmiş olsun canimkaptinn çöpü kova içine iterken elim kırık tabakla kova arasına sıkıştı. 5 dikiş atıldı. Evde büyük bağrış çağrış olunca kızım çok korktu.. Tüm bunları yaşarken İnternete girmek aklıma gelmedi kusura bakmayın.. Bi önemi kaldı mı bilmiyorum kilom: 55.4
Sınavlarım var, giremeyeceğim. Herşey için teşekkür...
Cok gecmis olsun canim ,cok ciddi birsey yasamissin ,acil sifalar versin allahim.kaptinn çöpü kova içine iterken elim kırık tabakla kova arasına sıkıştı. 5 dikiş atıldı. Evde büyük bağrış çağrış olunca kızım çok korktu.. Tüm bunları yaşarken İnternete girmek aklıma gelmedi kusura bakmayın.. Bi önemi kaldı mı bilmiyorum kilom: 55.4
Sınavlarım var, giremeyeceğim. Herşey için teşekkür...
İyi yapmislar,ne ,nasil olacak peki,anlamadim tam olarak.ikilimi yarisacagiz simdi biz@Alina_ tatlım bizi yarışçı yapmışlar :)