- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.681
Ben m ye düşmüşüm önceden l xl alıyordumMantikliymis dışarı çıktığımda bende 38 beden dar bir.elbise alayım triko gibi yapışan![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben m ye düşmüşüm önceden l xl alıyordumMantikliymis dışarı çıktığımda bende 38 beden dar bir.elbise alayım triko gibi yapışan![]()
Tmdir canım tekrar hoşgeldin :)Evet 69.1 şu an ki kilom 68.1 nisan ayı hedefim 55 en son hedefim
Bence çok iyi yapmissinn kuzum güzel motive ediyo böyle şeylerTızlar 36 beden bluz aldım çok mu abarttım acaba![]()
Bende çıkıyorum şimdi carsiya kendime s beden bisi alayım bariBen m ye düşmüşüm önceden l xl alıyordum
Al kız hafta içi ac kaldığımızda bluzleri düşünürüzBende çıkıyorum şimdi carsiya kendime s beden bisi alayım bari![]()
Ben m ye düşmüşüm önceden l xl alıyordum
. Ben bedenimi bilmiyorum maalesefAl kız hafta içi ac kaldığımızda bluzleri düşünürüz![]()
sevindim cnm. Iyiyis biz de bugun tatillll mutlu mesut ev temisli yapim kisimlaaaiyiyim kuzum iyileştim şükür siz nasılsınız
sormadimDoktoruna sordun mu canim egzersiz yapabilir miyim diye bende Allah izin verirse ikinci hamileligimde hamile platesi yapmak istiyorum kolay dogum ve esneklik icinkolay gelsin canim yorma kendini yavas yavaş yap
yok balim biliyon ben cok az yiyemiyorum 1000 1100 kalori aliyom bazen 900 kusurlerde kaliyo genelde düşmüyorum 1000 in altina
![]()
amin cnm zmanda sizlerde yetisin bizi ins. Derya lar istiyormuslar zaten ona surpriz olmadi bize olduAaa cok şaşırdım hayirlisi olsun kendisinedemi supriz oldu neyyy sevindim hayirla kucagina alin bebeklerinizi ♡♥♡
oyy Allah im cok uzulmusummm Rabbim onlari Peygamber efendimize komsu etsin. Allah im esine anne babasina sevdiklerinsabirlar ver sin. Haklarini asla odeyemeyizyok değilimbenim sevdicek uzman ya
geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye
sonra şehit oldu
Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo
Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo
![]()
Vuuu cok iddaliii iyi yapmissin cnmmTızlar 36 beden bluz aldım çok mu abarttım acaba![]()
Ayy cok üzüldüm yaayok değilimbenim sevdicek uzman ya
geçen arkadaşı şehit oldu 8,5 aylık hamile eşi vardi eşine demiş oğluma benim adımı koyun diye
sonra şehit oldu
Şimdide gelmiş bana kötü rüyalar görüyorum ölcem ben diyo
Zaten üzülüyorum iyice içimi dağlıyo
![]()
Niye abartasin cok iyi yapmışsın gün gelip o bluzu giyince cok mutlu olacaksinTızlar 36 beden bluz aldım çok mu abarttım acaba![]()
Teşekkürler tatlım :)Çok guzelll akşam a salata da olaymiiss şahane olcakmis
Evvet bende bilmiyorum kapisalim duralım :)İyi yapmislar,ne ,nasil olacak peki,anlamadim tam olarak.ikilimi yarisacagiz simdi biz![]()
İyi olduğu için dedim tatlım menunu beğendim o yüzden :)Fazla mi diyosun yani anlamadim kuzum1000 kalori bile degil menum 900 küsür kalori
daha az yiyemem ben
![]()
Günaydın rakipcan ne yesek bugün acep :)Rakibemmm gunaydinnn![]()