- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.741
23 nisan ulusal egemenlik ve cocuk bayramimiz kutlu olsun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zor bir durum,ama yeme kuzu ya,o kadar emek veriyoruz,hele imrendigim sporlarina yazik etme,bak ben dun aksam,kaynanamin diyet corbasi diye bir sayfayi okudum,sanirim onu yapacagim.olumsuz birsey yazxmamis kimse,istersen sen de yap,cumaya guzelll sonuclar alalim.Valla idare tatlım su teyzelerden gına geldi yeminle ye ye mısri patlağı yedirdiler bana zorla Allah ım çene ile![]()
Gecmis olsun canimmm,stresten uzak kalip,rahatla,kendini toparlar ve verirsin kilolari.once saglik.kac yasindasin.Yok bacim su bi haftayida atlatiyim yogunum yine kafa rahatken siznen beraber olucamm :)) ozamanaca ice eksilirim ins şeker ilacina basladim bulantidan bisey yiyemiyorum( bu hemm iyii hem kotuymu bulanti..herşey saglik icin katlanacagim. .
kalorini düşürme o zaman kuzum tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilirYok başlamadım daha çok.erken 4 ay bile.dolmadi
tarif alayım canım denemekte fayda varKizlar,kaynanamin diyet corbasini yapacagim sanirimeslik etmek isteyen.hem besleyici,hem de guzel sonuclar almis yapanlar.
Bendun gece yazdim sana ,seninkiyle aynimi diye,bu nda,bir olcu bugday,yarim olcu kuru fasulye ve nohut var.yogurtla gun boyu tuketiyorsun.yaninda salata tuketilirse daha da etkili oluyormus.bugdayim yok evde,bugun yada yarin alip yapacagim ben.kalorini düşürme o zaman kuzum tecrübeli arkadaşlar daha iyi bilir
tarif alayım canım denemekte fayda var
Sağol tatlım yaz sende bende yaparım kandilin mübarek olsun bu ara da :)Zor bir durum,ama yeme kuzu ya,o kadar emek veriyoruz,hele imrendigim sporlarina yazik etme,bak ben dun aksam,kaynanamin diyet corbasi diye bir sayfayi okudum,sanirim onu yapacagim.olumsuz birsey yazxmamis kimse,istersen sen de yap,cumaya guzelll sonuclar alalim.
Zor bir durum,ama yeme kuzu ya,o kadar emek veriyoruz,hele imrendigim sporlarina yazik etme,bak ben dun aksam,kaynanamin diyet corbasi diye bir sayfayi okudum,sanirim onu yapacagim.olumsuz birsey yazxmamis kimse,istersen sen de yap,cumaya guzelll sonuclar alalim.[/QUOTEsenin nasıl gidiyor tatlım 66.300 gıdım sabah çok mutlu oldum ya
görmedim ki arada msj görmüyorum kusura bakma canım yaBendun gece yazdim sana ,seninkiyle aynimi diye,bu nda,bir olcu bugday,yarim olcu kuru fasulye ve nohut var.yogurtla gun boyu tuketiyorsun.yaninda salata tuketilirse daha da etkili oluyormus.bugdayim yok evde,bugun yada yarin alip yapacagim ben.
ben olsam 27 alırdım kuzum genişlicek o pantolon paça yaptırmadıysan değiştir bence 27 alKızlar nabersiniizzz bgun kendime kot aldım 27 beden oldu ama ben rahat olsun diye 28 aldım 28 beden normal beden de kaca denk geliyo![]()
Önceki kilonu bilmiyorum canım ama tebrik ederim seniKızlar 66.300 gördüm ay çok mutluyum ben ama :)
Canisi cuma günü 66.700 geliyordum çok iyi oldu şu an görmek öyle birşey iÖnceki kilonu bilmiyorum canım ama tebrik ederim seni![]()
Kuzu bakmıyorum fotolara ama eminim az dirAperatiflerdekiler saat 8 gibi yemeyi dusunduklerim azı olur fazlası olmaz inşallah bugünü de 1000 kaloriyle kapatıyoruz inşallah