- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.821
aa o zaman ek gıda veremezsiiinn corba fkn mı yapsan dicektim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa o zaman ek gıda veremezsiiinn corba fkn mı yapsan dicektim
ne pastası oooo sabah sabah nası yidiinnAY EVET GELMEYEN EVRAKLAR DA VAR SABAHTA KAHVALTI YAPAMADIM DOĞRU DÜZGÜN 1 DİLİM PASTAMDAN YEDİM KAPANIŞ YAPTIM![]()
ay en nasıl bir cümle kurmuşumtamam kuzum zaten çok işim var koşturmaca yemek aklıma bile gelmiyo
dün yaş günümdü kendi ellerimle yaptım kekinde yağ yok diğerlerine bişi dimiyim ben .. çok geç kaldım yumurta peynir hazırlıck zaman yoktu çokta acıkmıştım azcık ucundan yedim mecburen banyoda yaptım sabah daha çok acıktımne pastası oooo sabah sabah nası yidiinn![]()
leb demeden leblebiyi anlarım diyorsun yaniolsun ben anlıyorum seni![]()
maşallah pazartesiye pek bi güzel başlamışızdün yaş günümdü kendi ellerimle yaptım kekinde yağ yok diğerlerine bişi dimiyim ben .. çok geç kaldım yumurta peynir hazırlıck zaman yoktu çokta acıkmıştım azcık ucundan yedim mecburen banyoda yaptım sabah daha çok acıktım![]()
bende 54 için aynı şeyi düşünüyorumöyle 5 leri göremediğim için![]()
ayy hikayenin sonun sutlacı yedin sandım cok korktumbenim canım cok tatlı istediyemekte sütlaç aldım bitane
1 kase çorba
3 köfte 3 elma dilim patates
çorbanın yarısını içebildim patateslerle köfteleri yedim
sütlaça yer kalmadı
ben şok
bu kadar mı küçüldün sen canım midecim
![]()
ayy hikayenin sonun sutlacı yedin sandım cok korktumböyle okudum
sonuna kadar ama yememişsin
![]()
bende 54 için aynı şeyi düşünüyorum![]()
TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM ...maşallah pazartesiye pek bi güzel başlamışız
dogum günün kutlu olsun kuzuuumm![]()
2 kşık yiyi bırakabilirim diyosan olur ama hepsi cok gelir benceyemedim duruyo şuan 3 gibi falan yesem sonrada bi türk kahvesi içsemnasıl olur acaba?????? regl olcam canım tatlı istiyo çok
![]()
öyle düşünme 50 ye düş sonrası gelirrrsenin 54e kalmış 1 kilo benim 57ye 4![]()
hemen indiriyorum ve yediklerimi yazıyoruummmTEŞEKKÜR EDERİM TATLIM ...
BİRAZ ÖYLE OLDU TELAFİMİ ÇORBA İÇEREK YAPTIM 2 KASE ÇORBA EKMEKSİZ İÇTİM
PROGRAM BULDUM FATSECRET KALORİ SAYACI