Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ne pastası oooo sabah sabah nası yidiinn:KK57::KK57:
dün yaş günümdü kendi ellerimle yaptım kekinde yağ yok diğerlerine bişi dimiyim ben .. çok geç kaldım yumurta peynir hazırlıck zaman yoktu çokta acıkmıştım azcık ucundan yedim mecburen banyoda yaptım sabah daha çok acıktım:bicak::bicak:

benim canım cok tatlı istedi :işsiz: yemekte sütlaç aldım bitane :işsiz: 1 kase çorba:işsiz: 3 köfte 3 elma dilim patates :işsiz: çorbanın yarısını içebildim patateslerle köfteleri yedim:işsiz: sütlaça yer kalmadı:olamaz: ben şok :KK57: bu kadar mı küçüldün sen canım midecim:cool:

dün yaş günümdü kendi ellerimle yaptım kekinde yağ yok diğerlerine bişi dimiyim ben .. çok geç kaldım yumurta peynir hazırlıck zaman yoktu çokta acıkmıştım azcık ucundan yedim mecburen banyoda yaptım sabah daha çok acıktım:bicak::bicak:
maşallah pazartesiye pek bi güzel başlamışız :D:D:D:D
dogum günün kutlu olsun kuzuuumm :KK68::KK68::KK68:

benim canım cok tatlı istedi :işsiz: yemekte sütlaç aldım bitane :işsiz: 1 kase çorba:işsiz: 3 köfte 3 elma dilim patates :işsiz: çorbanın yarısını içebildim patateslerle köfteleri yedim:işsiz: sütlaça yer kalmadı:olamaz: ben şok :KK57: bu kadar mı küçüldün sen canım midecim:cool:
ayy hikayenin sonun sutlacı yedin sandım cok korktum :eek::eek::eek: böyle okudum:KK57:sonuna kadar ama yememişsin:KK19:

TEŞEKKÜR EDERİM TATLIM ...
BİRAZ ÖYLE OLDU TELAFİMİ ÇORBA İÇEREK YAPTIM 2 KASE ÇORBA EKMEKSİZ İÇTİM :KK70:
PROGRAM BULDUM FATSECRET KALORİ SAYACI
hemen indiriyorum ve yediklerimi yazıyoruummm :D sen günlük kaç kalori alcaksın kuzu bana kaç olur:KK51:

Back
X