- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.961
Elbiseyi giyip de mi atacan sadece elbiseyi mi atacandirek buraya mı atsam naapsamm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Elbiseyi giyip de mi atacan sadece elbiseyi mi atacandirek buraya mı atsam naapsamm![]()
ben öleceeeem acımdaaannnAcıhmadim inanamıyorumsen biliyon niye acihmadim
hala acihmadim gi
![]()
Giyipde atacan bağa sen biliyom ki benGonya yolundaSen benim nişanlığımı görmek istemedin
![]()
kadınların şuursuzluguo biliyo zaten ilkte izin vermedi trip yaptım sonra gitceksin demeye başladı bu sefer ben gitmicem didim![]()
ortalık cok karıştı neyse yarın gönderirim ben size mesajnanElbiseyi giyip de mi atacan sadece elbiseyi mi atacan![]()
![]()
Giyipde atacan bağa sen biliyom ki ben![]()
Giyipde atacan bağa sen biliyom ki benGonya yolundaSen benim nişanlığımı görmek istemedin
![]()
kadınların şuursuzluguadamlara yazııııkk
![]()
Goster bene severim oyle selleri benöyle atacamkeptine atmıştım dur atıyom
ay benim şu kıyafetimi herkese gösterme isteği m
![]()
Goster bene severim oyle selleri benher elbiseni goster
ne alirsan
![]()
Benim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadimBiz evlenecukçok eğlenecukkk çoookk
bende atim mi
![]()
Simdi atsana özel mesaj atamıyom niye ki![]()
Benim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadimgelinligim ustume büyük dikilmis biz provaya bi kere gittigimiz icin düğün haberim oldu kenarlardan biz dikdik felan istedigim kuafore gidemedim makyajim cok kötü olmustu
ayy hic hatirlamak istemimmm
inşallah sizinkiler rüya gibi olurr harika olurrrr
![]()
önemli olan evindeki huzurun bebeğiiim düğün dediğin 3 5 saatlik eglence zatiBenim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadimgelinligim ustume büyük dikilmis biz provaya bi kere gittigimiz icin düğün günü haberim oldu kenarlardan biz dikdik felan istedigim kuafore gidemedim makyajim cok kötü olmustu
ayy hic hatirlamak istemimmm
inşallah sizinkiler rüya gibi olurr harika olurrrr
![]()
bekle tatlisimm atcem eve gitmedim henuz gidem gonderecemanlaştık beklicem ben bütün akşamçok açım biliyon mu gurulduyo midem
![]()
tamam sana da atcem zuzuBana da foto atsanahı atsana
ayy benimki nuri alço gibi oldu
dur pağdon
banağ foto atağ misin
hemencikde silerem ben
![]()
İnsallah olmaz bebekimhep olur zaten böyle aksilikler bekliyorum bende böyle şeylerinşallah olmaz orası ayrı..
![]()
Hee bencede Allah a şükür mutluyukönemli olan evindeki huzurun bebeğiiim düğün dediğin 3 5 saatlik eglence zati![]()
bekle tatlisimm atcem eve gitmedim henuz gidem gonderecem
ac kalma tatlisim yii yimegini ama acik yee yoksaa
tamam sana da atcem zuzu![]()
![]()
Nasil oldu teyzen canimMerhaba kızlar hastane de oldugimdan yazamıyorum nasılsınız iyi mısınız