Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Biz evlenecuk :KK8: çok eğlenecukkk çoookk :KK8: bende atim mi :olamaz::olamaz:
Benim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadim :KK14: gelinligim ustume büyük dikilmis biz provaya bi kere gittigimiz icin düğün günü haberim oldu kenarlardan biz dikdik felan istedigim kuafore gidemedim makyajim cok kötü olmustu:KK42: ayy hic hatirlamak istemimmm:mad: inşallah sizinkiler rüya gibi olurr harika olurrrr:KK36:

Benim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadim :KK14: gelinligim ustume büyük dikilmis biz provaya bi kere gittigimiz icin düğün haberim oldu kenarlardan biz dikdik felan istedigim kuafore gidemedim makyajim cok kötü olmustu:KK42: ayy hic hatirlamak istemimmm:mad: inşallah sizinkiler rüya gibi olurr harika olurrrr:KK36:

hep olur zaten böyle aksilikler bekliyorum bende böyle şeyler :işsiz: inşallah olmaz orası ayrı.. :KK53:

Benim düğünümde bissuru aksilik olduydu hic guzel olamadim :KK14: gelinligim ustume büyük dikilmis biz provaya bi kere gittigimiz icin düğün günü haberim oldu kenarlardan biz dikdik felan istedigim kuafore gidemedim makyajim cok kötü olmustu:KK42: ayy hic hatirlamak istemimmm:mad: inşallah sizinkiler rüya gibi olurr harika olurrrr:KK36:
önemli olan evindeki huzurun bebeğiiim düğün dediğin 3 5 saatlik eglence zati :KK60:

anlaştık beklicem ben bütün akşam :sus::sus: çok açım biliyon mu gurulduyo midem:sus:
bekle tatlisimm atcem eve gitmedim henuz gidem gonderecem:sus:
ac kalma tatlisim yii yimegini ama acik yee yoksaa:sinirli:

Bana da foto atsana :KK8: hı atsana:KK8: ayy benimki nuri alço gibi oldu :KK70:dur pağdon:sus: banağ foto atağ misin:dua:hemencikde silerem ben :dua:
tamam sana da atcem zuzu :sus: :KK19:

munter munter tadını çıkar kilo almaktan mutluluk duyacağın bir dönem :nazar::anne::anne::KK46:
:KK46::KK200:

Menümü vereyim hemen
Kahvaltı
Yarım lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk peynir
Nane
Domates
1 çay kaşığı pezto
1 çay kaşığı süt reçeli
Öğlen
Müsli chia karışımı yoğurt
Ara
1 dilim çikolata
Akşam
Tavuk ızgara (hafif yağlı) salata kefir
Ara
1 büyük hurma
Su
2.5 lt
Yeşil çay
Spor
90 dk

Bugün regli olduğum için canım çok tatlı çekti. Hafif şekilde atlatmaya çalıştım:))

Back
X