- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #196.981
Nasil oldu teyzen canimMerhaba kızlar hastane de oldugimdan yazamıyorum nasılsınız iyi mısınız

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasil oldu teyzen canimMerhaba kızlar hastane de oldugimdan yazamıyorum nasılsınız iyi mısınız
Afiyet olsun canim guzel atlatmışsın bence tatli kriziniMenümü vereyim hemen
Kahvaltı
Yarım lavaş
4 az tuzlu zeytin
1 kk peynir
Nane
Domates
1 çay kaşığı pezto
1 çay kaşığı süt reçeli
Öğlen
Müsli chia karışımı yoğurt
Ara
1 dilim çikolata
Akşam
Tavuk ızgara (hafif yağlı) salata kefir
Ara
1 büyük hurma
Su
2.5 lt
Yeşil çay
Spor
90 dk
Bugün regli olduğum için canım çok tatlı çekti. Hafif şekilde atlatmaya çalıştım:))
Benim.icinde57 benim için sadece hayal![]()
Tatlim 1 wasa ne ben bilmiyommMenüm
Sabah: 2 dilim ekmek, sucuklu yumurta ve kahvaltılıklardan azar azar, sekersiz cay
Öğle: 1 wasa, 1 çay kaşığı fıstık ezmesi, nescafe
Akşam: yarim tabak(3 kaşık falan) mantiyarim tavuk but, biraz kayisi hoşafi, boll salata
Mantiyi 1 tabak koydu kvdem ama ben kizima ayri tabak almadim yaridan çoğunu kizima yedirdimben az yimis oldum
![]()
Diyet bisey kiz ve acayip tok tuttu aksam az yememin sebebi wasa bence kvdemlerde görünce merak ettim yidim baya tok tuttu bi wasa 30 kalori yarim dilim ekmek yerine geciyomusTatlim 1 wasa ne ben bilmiyomm
Yaaaa ben yokkene neler neler ogrenmissinnn sennnn formundan hicbisicikler kaybetmemissinnnnn bunlarinunutma dondugumde bana lazim olcekDiyet bisey kiz ve acayip tok tuttu aksam az yememin sebebi wasa bence kvdemlerde görünce merak ettim yidim baya tok tuttu bi wasa 30 kalori yarim dilim ekmek yerine geciyomusincecik dikdörtgen bi kraker el kadar
![]()
Ben avm ye gittim açlıktan geberdim bişiyler atıştırdım 1000 kalori en az 900 olacak şekilde perşembe günleri daha düşük yaparız günlük 5 saat uyuyorum beni ancak 1000 kalori kaldırır sen ne diyorsun 1000 de anlaştık mıgitme gitmeotur evinde
öle mi diyosun kuzum ben şu ana kadar 350 kalori yemişim cok aç hissediyorum ama eve gidicne de az yersem anca 800 olur gibi napsak![]()
Ya kendijizi ac hirakip eziyet etmeyin vucudunuza hem tatlisim senin kilonla @keptinn in kilosu farkli sen 1000 den az kesinle almamalisin lutfen bak 5 saat uyuyorsun bir de enerji lazim sana buralarda olmayabilirim ama takip ediyorum hepiniz saglikli kilo verin istiyorumm kuzummmBen avm ye gittim açlıktan geberdim bişiyler atıştırdım 1000 kalori en az 900 olacak şekilde perşembe günleri daha düşük yaparız günlük 5 saat uyuyorum beni ancak 1000 kalori kaldırır sen ne diyorsun 1000 de anlaştık mı
Canim Allah kolaylik versin masallah nasil dayaniyorsunnn basarilar diliyorummmTızlar napyonuz 2 saat avm yürüyüşü yaptım şimdi derse oturcam 12 ye kadar sonra uyucam 5 te kalkıp ders yapcam şans dileyin bana
Yok kuzum aç bırakmıyorum kendimi 1000den aşağı almam çünkü uyku saatim düşük çok acıkırsam da 100 200 daha eklerim artıkYa kendijizi ac hirakip eziyet etmeyin vucudunuza hem tatlisim senin kilonla @keptinn in kilosu farkli sen 1000 den az kesinle almamalisin lutfen bak 5 saat uyuyorsun bir de enerji lazim sana buralarda olmayabilirim ama takip ediyorum hepiniz saglikli kilo verin istiyorumm kuzummm![]()
İyiyim canım yarın çıkacak eve gidip kendime gelmem lazım tatlım teyzemde çok iyi yarın taburcu olacak inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor diyet t beşikler mantı içinNasil oldu teyzen canimiyyim ben canim mantiyi az yiyebilmenin mutlulugunu yasıyorum
sen nasilsin
bilmiyorum ki bendeCanim Allah kolaylik versin masallah nasil dayaniyorsunnn basarilar diliyorummm
neyi vardı teyzenin .. sanırım kimsesi yok sizlerden başka allah razı olsun senden gidip bakıyorsun teyzeneİyiyim canım yarın çıkacak eve gidip kendime gelmem lazım tatlım teyzemde çok iyi yarın taburcu olacak inşallah sen nasılsın nasıl gidiyor diyet t beşikler mantı için![]()