Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu o_O
SekerPancarii SekerPancarii @ParteMoralll sarraf sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm :skandal:

Bebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu o_O
SekerPancarii SekerPancarii @ParteMoralll sarraf sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm :skandal:

sırt üstü yatsan? yatamıyor musun canım

sizde mi şuanda :KK57: annenin yanında kvne anne diyebiliyomusun ben hala utanıyom :KK33: gizli odalarda konuşuyom sanki ayıpmış giibi :KK70::KK70:
benden önce gitcekmişler yapcakışlar :KK53::KK53: yok agzımın ucuyla diyorum valla yalan yok :D pek konduramıyorum annemin yanında anne demeyi :D:D ana annem yokken diyorum cok güzel:kahve:

benden önce gitcekmişler yapcakışlar :KK53::KK53: yok agzımın ucuyla diyorum valla yalan yok :KK70: pek konduramıyorum annemin yanında anne demeyi :KK70::KK70: ana annem yokken diyorum cok güzel:kahve:

ay bende :olamaz: aslında benımkı ıyı bı kotulugunu gormedım ama ınsan cekınıyo :KK53: sankı kendı anneme haksızlık edıyomusum gıbı :KK53: daha sözden beridir hiç biraraya gelmedik nişanda napcam bakalım :KK17:

Back
X