- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.101
hesapladım 600kalori hakkım kalmışaahahaha mantıyı duyunca sen![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hesapladım 600kalori hakkım kalmışaahahaha mantıyı duyunca sen![]()
cok mantıklı bide yag falan döktürmedim mi üstüne baya artar mantı miktarıyoğurtsuz ye yoğurdun kalorisi kadarda mantı yersin ahahahhaha![]()
cok mantıklı bide yag falan döktürmedim mi üstüne baya artar mantı miktarı![]()
Bebisinolan hanimlar size sesleniyorum gece sol tarafa yata
Rak uyumaya calisiyorum ama bacagim bir muddet sonra cok agiriyor dayanamiyorum sag a donuyorum bu defa o ayni oluyor sabah agrilariyla kalkiyorum gun icinde de pek gecmiyor kilom agirlastigi icin mi oldu niye boyle oldum kizlar sizde de olmusmuydu
SekerPancarii @ParteMoralll
sarraf @Marul_Anne nicki aklima gelmeyen diger bebislibhatunlar yardimmmm
![]()
kusamam benahahaahah hatta sabah yedikleirni bile kusmanı öneriyorum sanamantı bu boru mu
![]()
kusamam benayyy maden suyu alayım D
![]()
he bende cok şaşkınımAl bencede kvne de alkadın sana mantı yapmaya geliyo kvye bak
![]()
he bende cok şaşkınımay eve gdince hazır olsa bari pek sanmıyorum ama
![]()
benden önce gitcekmişler yapcakışlarsizde mi şuandaannenin yanında kvne anne diyebiliyomusun ben hala utanıyom
gizli odalarda konuşuyom sanki ayıpmış giibi
![]()
benden önce gitcekmişler yapcakışlaryok agzımın ucuyla diyorum valla yalan yok
pek konduramıyorum annemin yanında anne demeyi
ana annem yokken diyorum cok güzel
![]()
Tatlisim arastirdim da sirt ustu ve sag a yatmak sakincali en ideali sol ancak durekli yatamimmsırt üstü yatsan? yatamıyor musun canım
hanım hanımcık anne dicen napcanay bendeaslında benımkı ıyı bı kotulugunu gormedım ama ınsan cekınıyo
sankı kendı anneme haksızlık edıyomusum gıbı
daha sözden beridir hiç biraraya gelmedik nişanda napcam bakalım
![]()
he onu duymştm ben yastık falan koycan bacaklarının arasına olmaz mı öyleTatlisim arastirdim da sirt ustu ve sag a yatmak sakincali en ideali sol ancak durekli yatamimm![]()
ay ilk kez duyuyorummTatlisim arastirdim da sirt ustu ve sag a yatmak sakincali en ideali sol ancak durekli yatamimm![]()
hanım hanımcık anne dicen napcanD
:
![]()
bn teyze desem ne bozulur hee vallamecburay istemeden sonra bi kere teyze demiştim görüntülü konusurken ne utanmıştım
![]()
bn teyze desem ne bozulur hee valla![]()
denedim de olmiii bubhafta cok artti hareketsizlikten mi kilomdan mi acep kafamda deli sorularhe onu duymştm ben yastık falan koycan bacaklarının arasına olmaz mı öyle![]()
Hamis ol bak ogrenirsin hepsini bende yenibyeni ogreniyorum incelikleriay ilk kez duyuyorumm![]()