Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kucaktayken kilo fazlalaşıyor ya yine fazla yakıyorum da bir bebek arabası aldık kırık çıktı :/ onu degistiricez haftasonu kullanamıyorum bildiğin kucakta evirip çeviriyorum çocuğu :KK70: yürüyüş de zor oluyor ama AVM kafa dağıtır çok büyük malum 1 tür atsam 3 saat olur :KK70: sıkılmam ama belim boynum ağrıya ağır kesin başa gelen çekilir almasaydim o kadar kilo hoş bekarken 68 dim su an da 68 ama ben bekarkenden daha zayıf olmak istiyorum çünkü evlenirken. En son streste. 60 i gördüm herkes hayran hayran bakıyordu hatta bazj uzak akrabalar taniyamamistj beni gelini mı değiştirdiler diye içinden kısa süre geçiren bile olmuş :KK70:
ahahaha son anda gelinde bi değişiklik yaptık bi küçük bedenini aldık :D:D:D: 60 ta olursun :KK8:taş gibin bi anne olursun:KK8:

ahahaha son anda gelinde bi değişiklik yaptık bi küçük bedenini aldık :KK70::KK70::KK70:: 60 ta olursun :KK8:taş gibin bi anne olursun:KK8:
Mutluluktan ağlayacağım :olamaz: tartıda 6 ve 7 rakamını yanyana gördüm cumayi vekleyemedim tartildim :KK16:vee 67.8 :KK61::KK61:o zmqqn nisan hedefini değiştirip 67 yapıyorum :KK3:

sabah :
uyanış : 05.00 1 kupa sadece nescafe
08:00 e doğru 1 yumurta / az kaşar peynir / yeşillik
ara
yok
öğlen
tavuk döner ekmekli
ara
türk kahvesi 3 küçük kare çikolata
akşam
1 lokma bamya / 2 yk dondurma midem çok kötü olmuştu soğukluğu iyi geliyor

30 dakika kadar yürüyüş suyu 2 lt ye tamamlayamadım dün midem çok kötüydü ialcımda yanımda değildi

güne -300 gram ile başladım şuan 72,20

sabah :
uyanış : 05.00 1 kupa sadece nescafe
08:00 e doğru 1 yumurta / az kaşar peynir / yeşillik
ara
yok
öğlen
tavuk döner ekmekli
ara
türk kahvesi 3 küçük kare çikolata
akşam
1 lokma bamya / 2 yk dondurma midem çok kötü olmuştu soğukluğu iyi geliyor

30 dakika kadar yürüyüş suyu 2 lt ye tamamlayamadım dün midem çok kötüydü ialcımda yanımda değildi

güne -300 gram ile başladım şuan 72,20
eh az dengesiz olmş ama akşam ekmek yok en azından :KK50::KK50:

:KK51::KK51:pek güzel :KK51:pek begendim :KK51: o krepi gündüz yiyeymişin daha iyiymiş:KK51:ama olsun genede güzel :KK51:

kabak yemeğini cok sverim:KK51: bol çeşitli olmş begendm kuzum :KK51::KK51:

ay ben ağlıyorum valla :KK51: ben üzülünce sinirlenince hemen gözlerim doluyo hiç tutamam:KK51:

ben yokken burlar hep dutluk :KK53::KK53:

sabah ekmek öğle ekmek köftesi akşam mantı :KK51: hiç olmuş mu :KK51::KK51: gündüz bari yemeseydin:KK51:
Hee aaaşaminan canim tavık dürüm çehtiydi de:KK51: kreb yapam içine saram dedim:KK51: hee:KK51: ekmek yaptim gece tambugday ekmegi bek guzel oldu minik minik yaptim bu sefer :KK51: kalorilerini de hesapladim bir ekmegim 175 kalori:KK51: hee bek guzel :KK51:yohh sana vermem:KK51: hee bize kadan yaptim:KK51:

dünkü menüm
sabah:2 çay kaşıgı keçiboynuzu pekmezi 1 bardak su

ara:kahve

öğle:yarım kase corba sulu köftenin köfteleri 1minik dilim ekmek

akşam:2 tabak mantı (durun vurmayın):tokat::tokat::tokat:

mantı 1 tabakta bırakıcaktım herkes birden üstüme geldi ye ye ye ye:ukala: yemeden bırakmadılar sofradan:tokat:

sabah 56.3 çıktım:eek::eek::eek:
Ayy bisey demicem o ısrarı biliyorum çünkü noldu sanki me israr ediyonuz kiz doydu 1 tabakla:tokat: afiyet ola :KK16: 1 kilo arti mi çıktın :oha::olamaz:

Hee aaaşaminan canim tavık dürüm çehtiydi de:KK51: kreb yapam içine saram dedim:KK51: hee:KK51: ekmek yaptim gece tambugday ekmegi bek guzel oldu minik minik yaptim bu sefer :KK51: kalorilerini de hesapladim bir ekmegim 175 kalori:KK51: hee bek guzel :KK51:yohh sana vermem:KK51: hee bize kadan yaptim:KK51:
ne demek sana yok:tokat: sen baan kıyamazsın :KK51::KK51: ebnde yapem :KK51: migrosta var mı tambugday unu:KK51:

Ayy bisey demicem o ısrarı biliyorum çünkü noldu sanki me israr ediyonuz kiz doydu 1 tabakla:tokat: afiyet ola :KK16: 1 kilo arti mi çıktın :oha::olamaz:
of evet :işsiz: bide gözümün içine baktılar yiyim diye :işsiz: cok mu çöktüm acaba diye düşündüm:işsiz::işsiz: neysem ödemde var ama regl oldum ben perşembeye bişi kalmaz eksi cıkcam bu hafta:mapus:

evet harika kıyafet ile tartıldım baktım 72,80 çıktım hemen soyundum :KK70: bugün ve yarında dikkat edeyim nisan bitti nisan hedefleri yine hayal oldu
puff vallla hee cuma yeni hedefleri alayım ne cabuk geçti bu ay:bicak: ben hala 55lerde hatta 56:oha:

Back
X