Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşbuldum hayır yarışmadım ne zaman başladınız ben ortasındamı geldim :KK70:
ben geldiğimde de ortalardaydı zati bosver:KK53::KK53::KK53: o zaman hosgeldin yazısı gelsiiinnn:KK51:

canım hoşgeldin takımımıza :)
ben takım kaptanınıyım kaptan yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @ParteMoralll

san takım içi kurallardan bahsetmek istiyorum bu takımda oldugun sürece bu kurallara da uymak zorundasın;

Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek

hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)

Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(50)Hedef52:50
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 360
MOR TAKIM:150

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(50)Hedef52:50+20
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:

MOR TAKIM:170

ben geldiğimde de ortalardaydı zati bosver:KK53::KK53::KK53: o zaman hosgeldin yazısı gelsiiinnn:KK51:

canım hoşgeldin takımımıza :)
ben takım kaptanınıyım kaptan yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @ParteMoralll

san takım içi kurallardan bahsetmek istiyorum bu takımda oldugun sürece bu kurallara da uymak zorundasın;

Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek

hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)

Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.

Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.

aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.

ozaman bu sabahtan başlayayım 4 adet eti form ve yarım salatalık yedim 2 adetde şekersiz açık çay

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(50)Hedef52:50+20
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:

MOR TAKIM:170

Sabah 7,30 dan akşam 18 e kadar çalışıyorum burada yapabileceğim tek spor yürüyüş akşam eve git çocuğu bekliyorum kreşten 7 gibi geliyo eve gir üstünü değiştir ellerini yıka çocuğun üstünü değiştir yemek yap saat oluyo 20:00 o saatten sonrada yemek ye durum bundan ibaret siz neler yapıyosunuz biz pembe takımız anladığım kadarıyla 360 - 170 nedir ?

ne demek sana yok:tokat: sen baan kıyamazsın :KK51::KK51: ebnde yapem :KK51: migrosta var mı tambugday unu:KK51:
Hee aslimda giyamam:KK51: temem gel sene sandoovuc yapam ekmamlen:KK51: cok sağlıklı bi ekmek oldu yaptigim en guzel ekmek mayalamak için içine seker koyulur ya seker bile yok içinde keçiboynuzu pekmezi var 1 tatli kasigi seker yerine bayildim bu tarife kardeşimin instasıni karıştırırken betella diye bi kadin kesfettim cok guzel diyet sifir seker sifir unla yapılmış tarifleri var yulafli kraker yapmis harika görünüyodu onu da denicem:kk77:

ozaman bu sabahtan başlayayım 4 adet eti form ve yarım salatalık yedim 2 adetde şekersiz açık çay
ilk önce kendini tanıt canım kac kilosun kac kg olmak istiyosun yaşın kaç cocugun var mı evde isin calışıyo musun vs vs vs :ukala::ukala: bende not alayım bilgilerini :KK60: hoşgeldin tekrar:KK25: menülerimizi akşam ya da ertesi gün toplu olarak yazıyoruz liste şeklinde zaten bi kaç güne öğrenirsin takımın kurallarını :21:

Aylar olucak :dondurma:nerdeyse beni en üzüntülü zamanımda anlayıp dinlemeden kovdugunu.da hatirlaririm:110: bana bir özür borcun var dönüşüm muhteşem olacak.demistim :KK11:. Ozurunu kabul etmem için listeye alabilirsin :KK45::KK45::KK45:
ahahahahaha :D:D:D:D kovmadım diskalifiye ettim ikisi farklı seyler :D:D:D du bi arastırayım bakim belki olabilir cumaya kadar ki menülerine de bağlı tabiki :dondurma:

Back
X