- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.241
Hoşbuldum hayır yarışmadım ne zaman başladınız ben ortasındamı geldimcanım hoşgeldiiinn :) dha önce hiç bi takımda yarıştın mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum hayır yarışmadım ne zaman başladınız ben ortasındamı geldimcanım hoşgeldiiinn :) dha önce hiç bi takımda yarıştın mı?
Kahverengi goz ile nazari degen ilk insan sensinkahferenki göslüyüümmmçakırların nazarı değermiş
![]()
:)) Ee artık bu hafta listeye girelim değil mı :) bak grubun ortalamasını.yukseltebilirim.emziriyorum.yaa :)))aaaa iyi hatırlattın hedefler vardı dimiiiicok ttebrikler bebeğiiiimmm 69dan 67 ye maşallahhh
![]()
ben geldiğimde de ortalardaydı zati bosverHoşbuldum hayır yarışmadım ne zaman başladınız ben ortasındamı geldim![]()
baahh cok konusuyon sennn
Kahverengi goz ile nazari degen ilk insan sensin![]()
olabilemez 2 hafta beklemen lazım:)) Ee artık bu hafta listeye girelim değil mı :) bak grubun ortalamasını.yukseltebilirim.emziriyorum.yaa :)))
ben geldiğimde de ortalardaydı zati bosvero zaman hosgeldin yazısı gelsiiinnn
canım hoşgeldin takımımıza :)
ben takım kaptanınıyım kaptan yardımcılarım @poncikbirgelincik ve @ParteMoralll
san takım içi kurallardan bahsetmek istiyorum bu takımda oldugun sürece bu kurallara da uymak zorundasın;
Herkes menülere yorum yapıcak
benim bilgim oldugu için menü paylaşmayan bi kaç kişi var onun haricinde herkes paylaşıcak
ve diğer kişilerin hataları ve begenilen şeyleri söylenicek
hergün menü paylaşımı kesinlikle yapılacak
3 gün haber vermeden bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Cuma 2 kere bildirim yapmayan üye diskalifiye edilicek
Günlük en az 5 mesaj kesinlikle yazılıcak(en az)
Pazartesi bildiriminde artı cıkanlar Salı günü önlemini alacak ve en geç Çarşamba eksiye geçmiş olunacak
Cuma artı cıkanlar hergün en az 30 dk spor yapıp yine en geç çarşambaya eksiye geçmiş olucak.
Eğer kurallara uyulmazsa en fazla 1 hafta bekler diskalifiye ederim.
aday listesindesiniz ve 3. cuma listeye girebiliyosunuz. Listeye gireceğiniz hafta takip ediyorum ve eğer kacamak varsa o hafta listeye giremiyosunuz bi hafta daha beklemek zorunda kalıyosunuz.
Aylar olucak nerdeyse beni en üzüntülü zamanımda anlayıp dinlemeden kovdugunu.da hatirlaririmolabilemez 2 hafta beklemen lazım![]()
bu gidişle listeye zor girersin sennasıl biliyooo![]()
Spor Listesi (24/01)
PEMBE TAKİM
()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :
MOR TAKİM
(50)Hedef52:50+20
()Senad:
()SekerPancarii:
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100
PEMBE TAKİM: 360
MOR TAKIM:170
Hee aslimda giyamamne demek sana yoksen baan kıyamazsın
ebnde yapem
migrosta var mı tambugday unu
![]()
ilk önce kendini tanıt canım kac kilosun kac kg olmak istiyosun yaşın kaç cocugun var mı evde isin calışıyo musun vs vs vsozaman bu sabahtan başlayayım 4 adet eti form ve yarım salatalık yedim 2 adetde şekersiz açık çay
ahahahahahaAylar olucaknerdeyse beni en üzüntülü zamanımda anlayıp dinlemeden kovdugunu.da hatirlaririm
bana bir özür borcun var dönüşüm muhteşem olacak.demistim
. Ozurunu kabul etmem için listeye alabilirsin
![]()