Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

of evet :işsiz: bide gözümün içine baktılar yiyim diye :işsiz: cok mu çöktüm acaba diye düşündüm:işsiz::işsiz: neysem ödemde var ama regl oldum ben perşembeye bişi kalmaz eksi cıkcam bu hafta:mapus:
Halbuki bir tabak da az degel yani:KK51: seninde çocuğun olunca yarisini ona yedirirsin hee en coh ben yedim dersin :KK45:ben oyle yapiyom cok koydugunda kizima ayri tabak almiyom benimkinin yarisini yediriyom :KK16:akilll akilll :KK70:

Hee aslimda giyamam:KK51: temem gel sene sandoovuc yapam ekmamlen:KK51: cok sağlıklı bi ekmek oldu yaptigim en guzel ekmek mayalamak için içine seker koyulur ya seker bile yok içinde keçiboynuzu pekmezi var 1 tatli kasigi seker yerine bayildim bu tarife kardeşimin instasıni karıştırırken betella diye bi kadin kesfettim cok guzel diyet sifir seker sifir unla yapılmış tarifleri var yulafli kraker yapmis harika görünüyodu onu da denicem:kk77:
taam bana ekmeğin tarifini göndertiver madem bende yapem sabahları içine domates peynir koyar işte yerim :kk77::kk77::kk77:

Sabah 7,30 dan akşam 18 e kadar çalışıyorum burada yapabileceğim tek spor yürüyüş akşam eve git çocuğu bekliyorum kreşten 7 gibi geliyo eve gir üstünü değiştir ellerini yıka çocuğun üstünü değiştir yemek yap saat oluyo 20:00 o saatten sonrada yemek ye durum bundan ibaret siz neler yapıyosunuz biz pembe takımız anladığım kadarıyla 360 - 170 nedir ?
canım bu spor listesi takım içindeki arkadaşlarımızla 2 ye bölündük yarşıyoruz motive olma amaçlı listeye girdikten sonra(2hafta sonra) istersen sende bu listeye girebilirsin hem böylelikle akşamları evde spor yaparsın belki :KK51:

@zuzuzuzu1234 canım nasıl oldu teyzen ? pek ugramıyosun kötü bişey yoktur umarım :dua:
@Alina_ kuzuuu sende dün yoktun nerelerdesiiiiinnnn ?:eek:
Canimmm,burdayim,dun biuraz evle ugrastim,temizlik yaptim,sonra,yemek,bizimkiler icin birseyler yaptim atistirmalik,disari ciktik,sonrasi malum bir kosturmaca gecti,aksam da erkenden yatip uyudum,o yuzden gelemedim kuzummm:KK68:

ilk önce kendini tanıt canım kac kilosun kac kg olmak istiyosun yaşın kaç cocugun var mı evde isin calışıyo musun vs vs vs :ukala::ukala: bende not alayım bilgilerini :KK60: hoşgeldin tekrar:KK25: menülerimizi akşam ya da ertesi gün toplu olarak yazıyoruz liste şeklinde zaten bi kaç güne öğrenirsin takımın kurallarını :21:
34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum

ahahahahaha :KK70::KK70::KK70::KK70: kovmadım diskalifiye ettim ikisi farklı seyler :KK70::KK70::KK70: du bi arastırayım bakim belki olabilir cumaya kadar ki menülerine de bağlı tabiki :dondurma:
:KK16:Timam menülerinde özellikle seni etiketlicem:super:. Hayran kalican son 3 günkü menume:KK9::KK9: gel diye sen yalvarican:eek::eek::eek::oha::oha::oha::oha::oha: :-):-)o zaman ben bir düşüneyjm diyeceğim :KK75::KK75::KK75::confused::confused:

Gunaydin kizlar:KK68:
İki gunluk kur bitti,cuma gun ku kilomu sabitledim ancak:-)aslinda benim icin sevindirici bir tablo oldu.bugun ve yarini iyi degerlendirip,cumaya eksileri goruruz insallah:KK9:
günaydın beybiii evet perşembeyi cko hafif atlattın mı eksiyle gelebilrsin bana :dondurma:
en sevdiğim üye:dondurma: eksiyle gelen üye:dondurma::dondurma:

taam bana ekmeğin tarifini göndertiver madem bende yapem sabahları içine domates peynir koyar işte yerim :kk77::kk77::kk77:
Temem tam işe goturmelik yaptim küçükcenek atiyom biyerlere sen görürsün :Dahah gerci buraya atiyim belki yapmak isteyen olar:kahve:

IMG_8187.webp

Ben bal yerine pekmez koydum sonrasini birebir uyguladim:kahve: her bezemi 70 gr olarak ayarlayıp 10 tane ekmek çıkardım bide minik çıktı 10 buçuk ekmek çıkıyo bu sekilde ve her biri 175 kalori oluyo:kahve:

34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum
Hoşgeldin 71 falansin onzmana Burdakiler çıplak tartıliyorlar :-):-):confused::confused:. Allah yardımcın olsun :KK72:amannn. kaptinn kaptinn e dikkat et :KK35::KK35: gözünün yaşına bakmadan kovar seni :cry::cry::cry::ıslık::ıslık::ıslık: yakın zamanda başıma geldi de :anne::anne: yavrucagim aç bitac ben onla uğraşıyorum artı dişçi falan sen hiç acimadan arkanı dön bana :eek::eek::eek: :skandal::skandal::skandal::skandal:

Back
X