Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin 71 falansin onzmana Burdakiler çıplak tartıliyorlar :-):-):confused::confused:. Allah yardımcın olsun :KK72:amannn. kaptinn kaptinn e dikkat et :KK35::KK35: gözünün yaşına bakmadan kovar seni :cry::cry::cry::ıslık::ıslık::ıslık: yakın zamanda başıma geldi de :anne::anne: yavrucagim aç bitac ben onla uğraşıyorum artı dişçi falan sen hiç acimadan arkanı dön bana :eek::eek::eek: :skandal::skandal::skandal::skandal:

Hoşbulduk valla öyle görünüyor aman acımasında zaten bizim için böyle davranıyo iyi şeyler bunlar :D

34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum
tm canım hedefine 65 diyorum 2 hafta deneme süren var 2 hafta sonra listeye girebiliyosun:KK51: evde tartın var mı cünkü pazartesi cuma tartı gnü:KK51:
bende 23 yaşındayım nişanlıyım 55.3tüm dün bugün 56.3:KK53: 61le başladım ekimde düğünüm var onun için zayıflamaya clışıyoum öle işte:KK52:

tah
pekmez ye kahvaltı yapmadıgın zamanlar beybi hem enerji veriyo hem tok tutuyo :KK19:
tahinli süt aldım biraz önce şişirdi paket çörek otlu minik galeta yedim 3 4 tane şiştim .... pekmez yok evde alayım olmazsa ... nisan hedeflerimiz neydi görsek mi acaba 2 aydır yerimde sayıyorum pöff

tm canım hedefine 65 diyorum 2 hafta deneme süren var 2 hafta sonra listeye girebiliyosun:KK51: evde tartın var mı cünkü pazartesi cuma tartı gnü:KK51:
bende 23 yaşındayım nişanlıyım 55.3tüm dün bugün 56.3:KK53: 61le başladım ekimde düğünüm var onun için zayıflamaya clışıyoum öle işte:KK52:

Bi dakika 65 derken 2 haftayamı 65 olcam vay halime ozaman :D :skandal::skandal:

:KK16:Timam menülerinde özellikle seni etiketlicem:super:. Hayran kalican son 3 günkü menume:KK9::KK9: gel diye sen yalvarican:eek::eek::eek::oha::oha::oha::oha::oha: :-):-)o zaman ben bir düşüneyjm diyeceğim :KK75::KK75::KK75::confused::confused:
:D:D:D cok iddalı gördüm seni hadi bakalım :D ama listeye girdikten sonra öle sürekli kacamak yapmak fln yok anlaştık mı:KK16:

dünkü menüm
sabah:2 çay kaşıgı keçiboynuzu pekmezi 1 bardak su

ara:kahve

öğle:yarım kase corba sulu köftenin köfteleri 1minik dilim ekmek

akşam:2 tabak mantı (durun vurmayın):tokat::tokat::tokat:

mantı 1 tabakta bırakıcaktım herkes birden üstüme geldi ye ye ye ye:ukala: yemeden bırakmadılar sofradan:tokat:

sabah 56.3 çıktım:eek::eek::eek:
:tokat::tokat:hemi de iki tabak mı :sinirli::sinirli:

Temem tam işe goturmelik yaptim küçükcenek atiyom biyerlere sen görürsün :KK70:ahah gerci buraya atiyim belki yapmak isteyen olar:kahve:

Eki Görüntüle 1987487
Ben bal yerine pekmez koydum sonrasini birebir uyguladim:kahve: her bezemi 70 gr olarak ayarlayıp 10 tane ekmek çıkardım bide minik çıktı 10 buçuk ekmek çıkıyo bu sekilde ve her biri 175 kalori oluyo:kahve:
cok sağol bebekiiimmmm un aldıktan sonra ilk işim denemek olcak peki cabuk bayatlar mı ? ona göre haftalık yapayım:hamarat:

defter al anlat kendine derdini wcye git aynanın karşısında ağla ben ikisini yapıyorum zor dayanıyorsam temizliğe veriyorum kendimi
dün akşam koşuya parka gittim iyi geldi. Yüzümdeki makyajı silmeden evden çıktığım için ağlayamadım yoksa parkın bir köşesinde sessizce ağlayabilirdim. Birde üstüne makyajla spor yaptığım ve terleyince gözeneklerimin iyice makyaj kalıntılarıyla dolacağı geldi iyice sinirlendim. Yine de açık hava ve koşu iyi geldi. Bu sabahta 6 gibi kalkıp gidecektim ama kalkamadım.

Benin duygusallastiracak kojulari beyjimden siliyorum kendimle motive edici sekilde icimden kojisuyorum ise yariyor en azindan aglamiyor sonra eve geldigimde SchonerDuft SchonerDuft da dedigi gibi banyoda ayna karsisinda aglarim hem de kendi kendime konusurum aglamadigimda hic huzurlu olmam muhakak aglayip desarj olmam lazim:mad: sen 7 de yazmissin ama ben simdi gordum gec oldu cnm :olamaz:
sağol canım saat önemli değil. Ben de ağlayamadan rahatlayamıyorum ama ağlayacağım ortamım yok. Evdekilerle problem dışarıda ise genelde işteyim. Bu akşam makyajsız parka gidip biraz ağlayayım diyorum iyice içimdekileri atayım.

Temem tam işe goturmelik yaptim küçükcenek atiyom biyerlere sen görürsün :KK70:ahah gerci buraya atiyim belki yapmak isteyen olar:kahve:

Eki Görüntüle 1987487
Ben bal yerine pekmez koydum sonrasini birebir uyguladim:kahve: her bezemi 70 gr olarak ayarlayıp 10 tane ekmek çıkardım bide minik çıktı 10 buçuk ekmek çıkıyo bu sekilde ve her biri 175 kalori oluyo:kahve:
cok sağol bebekiiimmmm un aldıktan sonra ilk işim denemek olcak peki cabuk bayatlar mı ? ona göre haftalık yapayım:hamarat:

Back
X