Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hoşgeldin 71 falansin onzmana Burdakiler çıplak tartıliyorlar :-):-):confused::confused:. Allah yardımcın olsun :KK72:amannn. kaptinn kaptinn e dikkat et :KK35::KK35: gözünün yaşına bakmadan kovar seni :cry::cry::cry::ıslık::ıslık::ıslık: yakın zamanda başıma geldi de :anne::anne: yavrucagim aç bitac ben onla uğraşıyorum artı dişçi falan sen hiç acimadan arkanı dön bana :eek::eek::eek: :skandal::skandal::skandal::skandal:
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Ne zamana kadar hedef belirliyoruz ? Bugün haftanın ortası haftaya çarşambaya kadar olar mı :) 71 yapayım hedefimi 1 haftaya
canım bi mezun olmak için hedef belirleniyo ki bu aylarca hatta senelrce sürebilir :) bide aylık hedefler oluyo onları en soruyorum zaten her ay sonu yeniliyorum listeleri

dün akşam koşuya parka gittim iyi geldi. Yüzümdeki makyajı silmeden evden çıktığım için ağlayamadım yoksa parkın bir köşesinde sessizce ağlayabilirdim. Birde üstüne makyajla spor yaptığım ve terleyince gözeneklerimin iyice makyaj kalıntılarıyla dolacağı geldi iyice sinirlendim. Yine de açık hava ve koşu iyi geldi. Bu sabahta 6 gibi kalkıp gidecektim ama kalkamadım.
Bir gün sil makyajini tak kulaklığını yürüyüş yaparken ağla hic kimseyi de takma bosver insan ağladıkça rahatliyo Rabbim sıkıntılarını alsin inşallah canimm :KK74:

baktım tek tek ugrasamıcam alıntı yapayım dedim :D:D:D
hee inandım sana :p
Hoşbulduk valla öyle görünüyor aman acımasında zaten bizim için böyle davranıyo iyi şeyler bunlar :KK70:
işte bak beni anlayan biri cıktı :KK53::KK53::KK53:
Ben neredeyim :KK43:(((
sen yoktun ki nisan ayı başındaaaaaa:ruh:
tah

tahinli süt aldım biraz önce şişirdi paket çörek otlu minik galeta yedim 3 4 tane şiştim .... pekmez yok evde alayım olmazsa ... nisan hedeflerimiz neydi görsek mi acaba 2 aydır yerimde sayıyorum pöff
bende yerimde sayıyom valla kac aydır hedefim 54 kaç aydır hiç hedefe ulaşamadım :D:D:D
Bi dakika 65 derken 2 haftayamı 65 olcam vay halime ozaman :KK70: :skandal::skandal:
yoook kuzuumm 65olunca mezun olacaaasın artık kac ay sürer bilmem sonra istersen hedefini60 fln yaparsın sana kalmıs:D:D

ben daha iyisini yapıyorum canım bişi istedimi ona yapıyor yediriyorum ben kokusu ile iadre ediyorum o kilo alıyor ben yerimde sayıyorum
buda mantıklı :D:D
:tokat::tokat:hemi de iki tabak mı :sinirli::sinirli:
he yaa :KK23::KK23:
Mesaj yazmaktan hareket edemiyorum :KK70:
al benden de o kadar :KK53::KK53: çalışcam çalışamıyorum :KK53:
mayıs sonu 65 diyelim ozaman :)
bence daha gercekçi bişey olsun mayıs sonu hedefin cuma günü karar veririz :KK36:

baktım tek tek ugrasamıcam alıntı yapayım dedim :KK70::KK70::KK70:

hee inandım sana :p

işte bak beni anlayan biri cıktı :KK53::KK53::KK53:

sen yoktun ki nisan ayı başındaaaaaa:ruh:

bende yerimde sayıyom valla kac aydır hedefim 54 kaç aydır hiç hedefe ulaşamadım :KK70::KK70::KK70:

yoook kuzuumm 65olunca mezun olacaaasın artık kac ay sürer bilmem sonra istersen hedefini60 fln yaparsın sana kalmıs:KK70::KK70:
Başında yoktum.ama sonradan nisan hedefini 67 yaptım ya artı nisan ayı başında 69 dum

Spor Listesi (24/01)

PEMBE TAKİM

()Poncikbirgelincik:
(120)Nuffiun:120
(90) elaalemi:
()selcanmehmetcan:
(150)sarraf:150
()Marul_Anne :

MOR TAKİM

(50)Hedef52:50+20
()Senad:
()SekerPancarii:20
()Alina_:
()zuzuzuzu1234:
(100)ParteMoralll :100

PEMBE TAKİM: 360
MOR TAKIM:190

baahh cok konusuyon sennn :KK53::KK53::KK53:
hakisimm ben oylee korkunc bahmaa baaa:tokat:

Günaydıııınnnn :deli:
gunaydin pampikkk:rapci:

Gunaydin melekim:anneadayı::anne::KK200:
gunaydinn tatlisimmm aksam yatarken muz yedim ve gece daha rahat uyudum sankii :KK19:

sağol canım saat önemli değil. Ben de ağlayamadan rahatlayamıyorum ama ağlayacağım ortamım yok. Evdekilerle problem dışarıda ise genelde işteyim. Bu akşam makyajsız parka gidip biraz ağlayayım diyorum iyice içimdekileri atayım.
Problen evdeyse zor canim. Aksam guzel desarj ol damar parcalar destek verir tavsiye ederim :mad:

A101 den aliyom ben tambugday ununu:sus:
TM BENDE ALCAM HEMENCİK:sus::sus:
Bak o da bi ihtimal:KK70:ahahahah
böyyyük bi ihitimal :D:D:D
:deli:
ne zaman hazırlandı bu yeniyse 4 gün için kendimi eklemeyeyim. :deli:
eskiyse yenisini ekleyelim :dondurma:
eski liste beybi ben yenisii cuma hazırlıcam:rapci::rapci:
Valla ben dün gece pişirdim yeni bu sabah yicem tatlis bi kac gune haber veririm sene bayatliyomu diye:sus:
temam cumya bildir bana bende hafta sonnu yapem:hamarat::hamarat:
Hmmm:kahve: 4 gunde 800 gr verirsem ucundan yakalarim hedefi:kahve:hmm:kahve:ama sanmam:kahve: benim öbür ay hedefim de 50:kahve::KK70:
:D:D:Dbnmde 554 :D:D:D

Back
X