- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.301
Bak o da bi ihtimalcocugum olunca o kilolarla kimse bana ye demez gibi geliyo
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak o da bi ihtimalcocugum olunca o kilolarla kimse bana ye demez gibi geliyo
![]()
ne zaman hazırlandı bu yeniyse 4 gün için kendimi eklemeyeyim.( mayis ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
keptinn 56.1=>54
poncikbirgelincik 61.3=>59
06Derya 69.6=>65
sarraf 79.3=>77
nuffiun 72.8=> 69
Alina_ 61.8=59.9
Marul_Anne 55.8=> 52
SekerPancarii 53.7=>50
Valla ben dün gece pişirdim yeni bu sabah yicem tatlis bi kac gune haber veririm sene bayatliyomu diyecok sağol bebekiiimmmm un aldıktan sonra ilk işim denemek olcak peki cabuk bayatlar mı ? ona göre haftalık yapayım![]()
Hoşgeldin 71 falansin onzmana Burdakiler çıplak tartıliyorlar. Allah yardımcın olsun
amannn.
kaptinn e dikkat et
gözünün yaşına bakmadan kovar seni
yakın zamanda başıma geldi de
yavrucagim aç bitac ben onla uğraşıyorum artı dişçi falan sen hiç acimadan arkanı dön bana
![]()
![]()
Hoşgeldin canim34 yaşındayım 1 çocuğum var 4 yaşında çalışıyorum hamile olmadan önce 62 kg idim 9 kilo alarak 71 le tamamladım çocuk 4 yaşında ve ben şuan kıyafetli ayakkabılı halde 73,30 kiloyum
Hmmm( mayis ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
keptinn 56.1=>54
06Derya 69.6=>65
sarraf 79.3=>77
nuffiun 72.8=> 69
Alina_ 61.8=59.9
Marul_Anne 55.8=> 52
SekerPancarii 53.7=>50
İnsallah sekercim insallah,henuz kahvalti yapmadim,bu sabah biraz gec kaldim,ama dinlenmisim
Benim de en sevdigim keptinn boyleee motive eden keptinn![]()
pincirGiniydin pincik![]()
canım bi mezun olmak için hedef belirleniyo ki bu aylarca hatta senelrce sürebilir :) bide aylık hedefler oluyo onları en soruyorum zaten her ay sonu yeniliyorum listeleriNe zamana kadar hedef belirliyoruz ? Bugün haftanın ortası haftaya çarşambaya kadar olar mı :) 71 yapayım hedefimi 1 haftaya
( mayis ayina buyuk degisim ile girmek isteyenlerrrr)
keptinn 56.1=>54
06Derya 69.6=>65
sarraf 79.3=>77
nuffiun 72.8=> 69
Alina_ 61.8=59.9
Marul_Anne 55.8=> 52
SekerPancarii 53.7=>50
Bir gün sil makyajini tak kulaklığını yürüyüş yaparken ağla hic kimseyi de takma bosver insan ağladıkça rahatliyo Rabbim sıkıntılarını alsin inşallah canimmdün akşam koşuya parka gittim iyi geldi. Yüzümdeki makyajı silmeden evden çıktığım için ağlayamadım yoksa parkın bir köşesinde sessizce ağlayabilirdim. Birde üstüne makyajla spor yaptığım ve terleyince gözeneklerimin iyice makyaj kalıntılarıyla dolacağı geldi iyice sinirlendim. Yine de açık hava ve koşu iyi geldi. Bu sabahta 6 gibi kalkıp gidecektim ama kalkamadım.
hee inandım sanabana inan![]()
işte bak beni anlayan biri cıktıHoşbulduk valla öyle görünüyor aman acımasında zaten bizim için böyle davranıyo iyi şeyler bunlar![]()
sen yoktun ki nisan ayı başındaaaaaaBen neredeyim(((
bende yerimde sayıyom valla kac aydır hedefim 54 kaç aydır hiç hedefe ulaşamadımtah
tahinli süt aldım biraz önce şişirdi paket çörek otlu minik galeta yedim 3 4 tane şiştim .... pekmez yok evde alayım olmazsa ... nisan hedeflerimiz neydi görsek mi acaba 2 aydır yerimde sayıyorum pöff
yoook kuzuumm 65olunca mezun olacaaasın artık kac ay sürer bilmem sonra istersen hedefini60 fln yaparsın sana kalmısBi dakika 65 derken 2 haftayamı 65 olcam vay halime ozaman![]()
![]()
buda mantıklıben daha iyisini yapıyorum canım bişi istedimi ona yapıyor yediriyorum ben kokusu ile iadre ediyorum o kilo alıyor ben yerimde sayıyorum
he yaahemi de iki tabak mı
![]()
al benden de o kadarMesaj yazmaktan hareket edemiyorum![]()
bence daha gercekçi bişey olsun mayıs sonu hedefin cuma günü karar veririzmayıs sonu 65 diyelim ozaman :)
Başında yoktum.ama sonradan nisan hedefini 67 yaptım ya artı nisan ayı başında 69 dumbaktım tek tek ugrasamıcam alıntı yapayım dedim
hee inandım sana
işte bak beni anlayan biri cıktı
sen yoktun ki nisan ayı başındaaaaaa
bende yerimde sayıyom valla kac aydır hedefim 54 kaç aydır hiç hedefe ulaşamadım
yoook kuzuumm 65olunca mezun olacaaasın artık kac ay sürer bilmem sonra istersen hedefini60 fln yaparsın sana kalmıs![]()
İfade birakicak artık vakit alıpbuda mantıklı
he yaa
al benden de o kadarçalışcam çalışamıyorum
bence daha gercekçi bişey olsun mayıs sonu hedefin cuma günü karar veririz![]()
hakisimm ben oylee korkunc bahmaa baaabaahh cok konusuyon sennn![]()
gunaydin pampikkkGünaydıııınnnn![]()
gunaydinn tatlisimmm aksam yatarken muz yedim ve gece daha rahat uyudum sankiiGunaydin melekim![]()
Problen evdeyse zor canim. Aksam guzel desarj ol damar parcalar destek verir tavsiye ederimsağol canım saat önemli değil. Ben de ağlayamadan rahatlayamıyorum ama ağlayacağım ortamım yok. Evdekilerle problem dışarıda ise genelde işteyim. Bu akşam makyajsız parka gidip biraz ağlayayım diyorum iyice içimdekileri atayım.
TM BENDE ALCAM HEMENCİKA101 den aliyom ben tambugday ununu![]()
böyyyük bi ihitimalBak o da bi ihtimalahahahah
eski liste beybi ben yenisii cuma hazırlıcam
ne zaman hazırlandı bu yeniyse 4 gün için kendimi eklemeyeyim.
eskiyse yenisini ekleyelim![]()
temam cumya bildir bana bende hafta sonnu yapemValla ben dün gece pişirdim yeni bu sabah yicem tatlis bi kac gune haber veririm sene bayatliyomu diye![]()
Hmmm4 gunde 800 gr verirsem ucundan yakalarim hedefi
hmm
ama sanmam
benim öbür ay hedefim de 50
![]()