Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o tatlı illaaaa olcaaaaakkkkk

ciğer ekmek yediriyo tehlikeli olmasın o:bicak:
Bizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olur :D hatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi :D
Ben bildiğin catallicam :D

Öğleni de 1 dilim ekmek ve yağda kavrulmuş salça ile.atlattik canım istedi napim normalde.yagda kavrulmaz ama halam yemek yaparken kavurunca kokusu beni benden aldı ama.yemek yemicem yedim de geldik dedim :D 3 saat dolasamayijca halamlara Cat kapı geldim de :D

Kızlar Trabzon ekmeğinin ortasından bir dilim düşünün onun yarısı 1 dilim ekmek mı olur ?

Bizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olur :KK70: hatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi :KK70:
Ben bildiğin catallicam :KK70:
abuuuu kız her akşam pilav mı yenirmişşşş yemiceeesiiinnn:tokat::tokat: kurtulamazsın dilimdenn :ukala::ukala:

Öğleni de 1 dilim ekmek ve yağda kavrulmuş salça ile.atlattik canım istedi napim normalde.yagda kavrulmaz ama halam yemek yaparken kavurunca kokusu beni benden aldı ama.yemek yemicem yedim de geldik dedim :KK70: 3 saat dolasamayijca halamlara Cat kapı geldim de :KK70:
he bende dedim hala ne alaka :KK53: tm yeme başka bişi su iç bol bol :tokat:

abuuuu kız her akşam pilav mı yenirmişşşş yemiceeesiiinnn:tokat::tokat: kurtulamazsın dilimdenn :ukala::ukala:

he bende dedim hala ne alaka :KK53: tm yeme başka bişi su iç bol bol :tokat:
Yük yemiyorum pilav zaten o yüzden kilo verdim tatlı da ya 1 YK helva yada yarım dilim baklava çok canım isterse hatta hamileyken.dis ağrısından hiç tatlı yrmiyordum :)))) a

Back
X