- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #197.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 Kaşık corba 4 kaşık b.pilavı yarım tabak patlıcan yemeği(sadece patlıcan vardı) bide yogurttne yedin de çok doydun![]()
nileee yidiiinnnn
nileee yidiiinnnn![]()
İyiymiş akşama ciğer ve çorba yapam :)4 Kaşık corba 4 kaşık b.pilavı yarım tabak patlıcan yemeği(sadece patlıcan vardı) bide yogurtt
niyeyse cok tok hissediyom
o tatlı illaaaa olcaaaaakkkkk1 tabak tavuk, 3 yk bulgur,1 yk süt helvasıakşam yemicem
![]()
ciğer ekmek yediriyo tehlikeli olmasın oİyiymiş akşama ciğer ve çorba yapam :)
Bizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav oluro tatlı illaaaa olcaaaaakkkkk
ciğer ekmek yediriyo tehlikeli olmasın o![]()
abuuuu kız her akşam pilav mı yenirmişşşş yemiceeesiiinnnBizde akşamları ekmek pekmyenmez canım balığın yanında bile pilav olurhatta birgün diyetisyen e öyle dedim diyetisyenler normalde umutsuz olmaz ama o zaman zor verirsin dedi
Ben bildiğin catallicam![]()
he bende dedim hala ne alakaÖğleni de 1 dilim ekmek ve yağda kavrulmuş salça ile.atlattik canım istedi napim normalde.yagda kavrulmaz ama halam yemek yaparken kavurunca kokusu beni benden aldı ama.yemek yemicem yedim de geldik dedim3 saat dolasamayijca halamlara Cat kapı geldim de
![]()
Yük yemiyorum pilav zaten o yüzden kilo verdim tatlı da ya 1 YK helva yada yarım dilim baklava çok canım isterse hatta hamileyken.dis ağrısından hiç tatlı yrmiyordum :)))) aabuuuu kız her akşam pilav mı yenirmişşşş yemiceeesiiinnnkurtulamazsın dilimdenn
he bende dedim hala ne alakatm yeme başka bişi su iç bol bol
![]()
olmazsa olmaz biliyosuno tatlı illaaaa olcaaaaakkkkk
ciğer ekmek yediriyo tehlikeli olmasın o![]()
tm o zaman gözüm üstündeYük yemiyorum pilav zaten o yüzden kilo verdim tatlı da ya 1 YK helva yada yarım dilim baklava çok canım isterse hatta hamileyken.dis ağrısından hiç tatlı yrmiyordum :)))) a
cok tokum yaaaolmazsa olmaz biliyosun![]()
cok tokum yaaasoda getirsen ya bana
![]()
heee gıdığıma sakladımdı yolluk yaparım diyesen ne yedin geneevden mantı mı koydun yohsam
![]()
bugün pek asabiyizDalga geçme![]()